Sedoliko K-1997 kız dur hayırlısı ile kalp atışını duyalım sağlıklı olduğunu Allahın izniyle öğrenelim. Öyle alırız 🙈😀 cybex diye bir markanın arabasını beğendim 🙈😀
K-1997 Sedoliko inşallah inşallah kuzucum valla çok heycanlıyım çarşamba randevum biran önce gitmek istiyorum hastaneye benim belirtilerim kayboldu ya kötü bişey yoktur umarım
Sedoliko K-1997 hiç kötüyü çağırma , bence kötü bir şey yok. Bende de aksine öyle bir regl sancım varki anlatamam , sanki her an olacak mısım gibi. Sancıdan uykundan uyanıyorum 🥺🥺 İnsallah ikimizinde normaldir 🙏🏼
K-1997 Sedoliko inşallah kuzum her bünye aynı olmaz bundan sonra doğurana kadar hep bi telaş içinde olacaz analık duyguları yüklendi artık bize rabbim evlatlarımızı bize sağlıkla bağışlasın inşallah dua dan başka çaremiz yok 🥰🥰 farkındayım ama evhamsız da duramıyorum
Esramydn myavocado evet alttan ultrasonu zaten genelde yapmıyorlar önermiyolarda eğer varsa görür karın ultrasonunda, ama doktor bana eğer göremezsem alttan ultrasonu önericem falan dedi ama gözüktü gözükür bence seninde
TazeAnne02 prensesannesi_2227 ben de bugün 10+3 oldum ama hesaplamama göre temmuz sonu oluyor doğum yanlış mı hesapladım siz Haziran demişsiniz
prensesannesi_2227 TazeAnne02 yok doğru temmuz sonuna gelıyor ama bnm ilk kızım gebelık zehrlnmesnden 36da doğdu bundada olma ıhtmalı varmş galıba baklm hyrlısı ıns oyuzden hazıran dedm 🤗
ayanarta1 Sevinc-Berna87 gulayy0909 gulayy0909 Busraoz HayaLim_Panbik Deniz315 tugceyenidunya Swan97 TazeAnne02 prensesannesi_2227 K-1997 myavocado Nurasl1 Sedoliko nasıl gidiyor kızlar belirtiler şikayetler son durumlar nedir
Nurasl1 Arada kaşıktan kuyruk sokumuna doğru ağrılar giriyor diye korkuyordum içerdeki kemikler esmesinden kaynakliymis galiba Ocak 8 korntolum var bir osrun çıkmaz İnsllah
Swan97 Kızlar bugun uygulamaya göre 5+1 görünüyorum. Karnıma ara ara çok şiddetli sancılar giriyor normal mi? Bir önceki gebeliğim düşükle sonuçlandı onda da karnım ağrımıştı o yüzden çok korkuyorum. İnşallah bu sefer bebeğime sağsalim kavuşmak nasip olur 🙏🏻
tugceyenidunya kizlar bende 7+2 yim karniniz nasil? gazdan ve kabizlik probleminden 4 aylik gibiyim suan… ayni sorunu yasayan var mi?
Deniz315 HayaLim_Panbik tugceyenidunya Bende bugün 7+4 inanılmaz gaz var karnım şiş mide bulantım yok kese göründü kalp atışları dinlendi
HayaLim_Panbik Deniz315 suan dr dayim cane. Dun geldiydim kendi drm yokdu jugune randevu yapti sekreter. Heycanliyim. En kucuk kizimla 2 yasinda dr dayiz ins kalp atisjni duyarim bebegi gorurum