Antibiyotik kullanımı molcef
Es_Es16 sizin geçmiş olabilir lakin pek çok örnek var burada ve çevremde gördüğüm yanlış yönlendiriyorsunuz insanları o enfeksiyon bebeğe geçip hasta edebiliyor doğum sonrası yoğun bakıma kadar götürüyor madem doktorsunuz bunları da bilmeniz lazım neye göre insanları buradan ilaç kullanma diyebiliyorsunuz doktor uygun gördüyse kullandığımı kullanmadığım tarzını cevap verip bırakın niye inadınız sizi dinlemeleri
Es_Es16 Bir de şöyle düşünün hastalığı geçmeyip artık doktor mecburiyetine kalmış bu kadın doğuracak ve hasta bir halde doğurması çok zor Eğer sezeryan olursa hasta olmaması gerek doğum sonrası siz de bilirsiniz ki hastada en çok müsait olacağı zaman şu an iyileşmezse ilerisi için büyük bir sıkıntı olur Ben de size bunu anlatmaya çalışıyorum kadın sonuna gelmiş Bu ilacı kullanmak durumunda öyle ortasında olsa hamileliğin dediğiniz gibi Ihlamur çorbalar bunlarla iyileşebilir belki ama bu süreç çok uzar. buna rağmen kullanma diyorsunuz Ben buraya takıldım ve beni dinleyin diyorsunuz siz doktor değilsiniz demek ki doktor da bu tarzda bir düşünceye vardı ki ilaç verdi.
Es_Es16 noldu doktor hanım vaz mi geçtin teorinden
Es_Es16 mecbur kullanmak zorundayım.Enfeksiyon bebeğe geçebilir bu riski alamam.Küvezde kalsın istemiyorum.
Cankuss35 of gerçekten mi inşallah öyle bişe yaşanmaz
Kaderkdmrl haklısınız kullandım valla
Parsmommy bütün hastanelerin aciline gittim ilaç serum hiçbir şey veremiyoruz çok ağrın olursa parol kullan diyolar en son kendi doktorum yazdı diğerleri öyle deyince tereddütte kaldım
Es_Es16 ay gerçekten mi benim de öyle ve antibiyotik yazdırmayı düşünüyordum
Paronayanne bu antibiyotikler b sınıfına giriyomuş ve herhangi bir zararı yokmuş insan korkuyo tabi ama internette de sorun olmayacağı yazıyo
Cankuss35 aynen kullanıyorum mecbur