• Gebelik
  • Antibiyotik kullanımı molcef

Azizeozcn düşük doz olduğundan birşey olmaz bende kullandım gebeliğim de doktorum dozu düşük olduğundan zarar vermeyeceğini söylemişti

Tubatgn Tüm ekranları aldim ben düzeltmeden önce merak etme.

Es_Es16 enfeksiyon var ve doktor buna müdahale etmiyor mu degistirin o doktoru o enfeksiyon bebeğe geçse ne olacak büyük risk bu şekilde yazarak başkasında yanlış yönlendirmeyin sebebi olursunuz

Es_Es16
      Ya canım nereye gittin daha sohbet ediyorduk? İp ev görüntüler. Hafta içi kağıt?

Eldgrn işte müdahale edilmiyor.Cok şükür su bol tükettim düzeldi ama geçti bugun daha rahatım 🤲

Pamuk çok iyi yapmışsın birde yazıp yazıp utanmadan değiştirmiş uyanık

Eldgrn
          Kız iskele diye hastane mi kurmuşlar buna 😝

Eldgrn Aynen bu tarz saldırgan kişilerin ekran resmini almak iyi oluyor.

Es_Es16 sizin geçmiş olabilir lakin pek çok örnek var burada ve çevremde gördüğüm yanlış yönlendiriyorsunuz insanları o enfeksiyon bebeğe geçip hasta edebiliyor doğum sonrası yoğun bakıma kadar götürüyor madem doktorsunuz bunları da bilmeniz lazım neye göre insanları buradan ilaç kullanma diyebiliyorsunuz doktor uygun gördüyse kullandığımı kullanmadığım tarzını cevap verip bırakın niye inadınız sizi dinlemeleri

Eldgrn
                Sevdi seni sana yazdı çünkü 🥺🥺

Pamuk Çok iyi yapmışsınız daha önceden burada gene böyle mesleğini kullanıp insanları yanlış yönlendiren kullanıcılar vardı haklarına soruşturma açıldı onu geçtim ceza yiyen bile oldu bir şikayete bakar artık en iyisini yapmışsınız

Eldgrn ya ben ifade edemedim yada siz anlamak istemediniz. 37. Haftada boğaz ağrısından bahsediliyor demi. İdrar enfeksiyonu ya da başka enfeksiyondan bahsedilmiyor. Siz antibiyotik içmek ister misiniz yoksa sıcak şeylerle içecek yiyeceklerle mi tedavi olmak istersiniz ?

Eldgrn hmmm burayı yeni kullanıyorum pek Bilgim yok açıkçası

Es_Es16 Bir de şöyle düşünün hastalığı geçmeyip artık doktor mecburiyetine kalmış bu kadın doğuracak ve hasta bir halde doğurması çok zor Eğer sezeryan olursa hasta olmaması gerek doğum sonrası siz de bilirsiniz ki hastada en çok müsait olacağı zaman şu an iyileşmezse ilerisi için büyük bir sıkıntı olur Ben de size bunu anlatmaya çalışıyorum kadın sonuna gelmiş Bu ilacı kullanmak durumunda öyle ortasında olsa hamileliğin dediğiniz gibi Ihlamur çorbalar bunlarla iyileşebilir belki ama bu süreç çok uzar. buna rağmen kullanma diyorsunuz Ben buraya takıldım ve beni dinleyin diyorsunuz siz doktor değilsiniz demek ki doktor da bu tarzda bir düşünceye vardı ki ilaç verdi.