Es_Es16 Pamuk Pamuk ev Cankuss35 lütfennnn ilaçlar cok iyi biseymiş gibi yonlendirmeyinnnnn. Vebale girmeyinnnnnnn
Es_Es16 Cankuss35 o bebeği antibiyotikle zehirleyip vebale girin siz bilirsiniz canım. İlaçlar cok iyi devammmm. Boğaz ağrısına da ilaç diyorsunuz ya hamilelikte 😂😂
Pamuk Es_Es16 Tip okusaydın enfeksiyon dan ölüme kadar giden süreci bilirdin.Yoksa sen şu çapanın gururu Ayşe misin?😂😂😂
Cankuss35 Es_Es16 ya delirtcek misin sen bizi !!!!!! Doktorun yazdığına sen kimsin vebale girme diyorsun . Senelerce okumuş adam sana mı soracak ilaç yazarken . Ay delircem ya
Parsmommy Es_Es16 kullanma derken bende doktorum önermiyorum diyebilirdiniz uydurmayin yani burda meslek sallamak çok kolay .Kadin doğum uzmanı misiniz ? Zaten doktoru yazmış siz hangi tahlile hangi bilgiye dayanarak beni dinle diyorsunuz
Parsmommy Bence hiç muhattap olmayın cahille doktormus birde üsluba bak. İlk defa bilime karşı bir doktor görüyorum . Konu sahibi lütfen doktorunu dinle ve buradan ilaç sorma doktorun verdiyse kullan kimse bebeğinin kötülüğünü istemez
Tubatgn Es_Es16 Kız noldu mesajlara nokta koydun? Hahahaha yedik seni sanırım, ay yzık… Ss aldım mesajları sen boşa siliyorsun.
Tubatgn Es_Es16 Ne oldu canım benim vitesi r ye mi aldın? Seni yerler burada etipuff çok dolaşma ortalarda doktorum diye. İpden bulur sağlık bakanlığına şikayet ederim seni alırlar tusunu elinden. Gerçi hoş sen doktor olsan bile bu kafayla tus kazanamamışsındır. Anca anonim forumlarda işte böyle doktorculuk oynarsın 😺😺😺😺
Eldgrn Azizeozcn düşük doz olduğundan birşey olmaz bende kullandım gebeliğim de doktorum dozu düşük olduğundan zarar vermeyeceğini söylemişti