• Gebelik
  • Antibiyotik kullanımı molcef

Es_Es16 Allah aşkına yapmayın böyle şeyler.Enfeksiyon bebeğe geçerse bebek kaybına bile geçiyor…Kaç kutu antibiyotik kullandım.Vebale girmeyin…

Azizeozcn ben de aynı haftalardayım enfeksiyon için kullandım.Doktorunuza güvenin lütfen.Zararlı bir şey olsa vermez zaten.Ayrıca enfeksiyon bebeğe geçebilir.

Pamuk kim neyin vebaline giriyor hayırdır ? 1 aylık bebeğe doktorum önermiyor. Doktorun sozunden mi çıkayım. İlaç çok iyi bisey değil. Bunyenizi alıştırmayın. Şahsen ilerleyen aylarda bile verseler ben yine kullanmam. Bunun evde çözümleri var. Cok sukur suyla rahatladım.antibiyotik normal zamanlarımızda bile tehlikeli kaldı ki hamilelikte mi kullanıcam. Herkesin keyfine göre

Pamuk boğaz ağrısına cok cozum var ilaca da gerek yok 🥰

Azizeozcn canım beni dinle boğaz ağrısı için antibiyotik kullanma cok şükür 37. Haftayı gördün. Evde sıcak şeyler tuket. Nane limon vs.. normal zamanda bi antibiyotik kullanmak zaten iyi değil Rabbim yardımcın olsun 🤲

Azizeozcn
          Doktorunuz yazdıysa tabiki kullanın lütfen burada sormayin bile . Burada kim doktor Allah aşkına . Guvenmediyseniz başka bir doktora daha görünün

Es_Es16 Sizin doktorunuz onermiyor olabilir.Ama hanimefendinin doktoru yazmış neden sakın kullanma diyorsunuz?
            Hadi plasenta yolu ile bebeğe geçerse?
            Sanki tip okumuş gibi hamile insanlara akıl vermeyin.Burda kaç kişinin bebeği enfeksiyon dan dolayi doğduktan sonra küvez de entübe yattı!!!

Es_Es16 enfeksiyonun dereceleri var doktor uygun görmüş yazmış lütfen yanlış yönlendirme

Cankuss35 İdrar yolu enfeksiyonu ağrısından ölüyormuş ama içmemiş ilac.

Cankuss35 o bebeği antibiyotikle zehirleyip vebale girin siz bilirsiniz canım. İlaçlar cok iyi devammmm. Boğaz ağrısına da ilaç diyorsunuz ya hamilelikte 😂😂

Es_Es16 Tip okusaydın enfeksiyon dan ölüme kadar giden süreci bilirdin.Yoksa sen şu çapanın gururu Ayşe misin?😂😂😂

Es_Es16 kullanma derken bende doktorum önermiyorum diyebilirdiniz uydurmayin yani burda meslek sallamak çok kolay .Kadin doğum uzmanı misiniz ? Zaten doktoru yazmış siz hangi tahlile hangi bilgiye dayanarak beni dinle diyorsunuz

Es_Es16 ya delirtcek misin sen bizi !!!!!! Doktorun yazdığına sen kimsin vebale girme diyorsun . Senelerce okumuş adam sana mı soracak ilaç yazarken . Ay delircem ya

Bence hiç muhattap olmayın cahille doktormus birde üsluba bak. İlk defa bilime karşı bir doktor görüyorum . Konu sahibi lütfen doktorunu dinle ve buradan ilaç sorma doktorun verdiyse kullan kimse bebeğinin kötülüğünü istemez