Arya10 Sudenaz0105 benimde bat 28 kan verdim 0,100 çıktı kaset test çift çizgi çıktı belki kuruma çizgisi bilmiyorum ama koyu renkliydi çizgiler off belirsizlikler kadar kötü bir şey yok
Arya10 Sudenaz0105 bak canım su damlattım çizgi yine gitmedi ama emin olamadım tabi adet gününü bekliyorum pazartesi tekrar idrar testi yapacam
Arya10 Arya10 saatler sonra çıktı ama bu çizgi önce negatifti çöpe atmadım baktım böyle olmuş adetime 7 gün kala kan verdim işte
esra1esra xEndless ben de adete 8 gün kala kan vermiştim 2,30 çıktı adet olurum diye bekliyordum. 1 gün gecikince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Geç döllenmeyse kanda çıkmamış olabilir adetin gecikince tekrar test yaparsın. İnşallah hamilesindir
xEndless @esra1esra İnşallah rabbim ne zaman nasip ederse artık.. İki ay üst üste kimyasal geçirdim ikisinde de erken fark ettim testler tahliller falan derken bu ay saldım ne yalan söyleyeyim olsaydı eğer illaki fark ederdim vücut çok belli ediyor çünkü yinede nasipte ne zaman varsa o zaman olur :)
Sudenaz0105 Durumlar ne kızlar beklenen adet geldi mii🥺 inşallah isteyen herkesin adeti gelmemiştir🙏🏽♥️