Derennn700 Sudenaz0105 canım ben regl oldum sandım o kadar sancı çektim ağrı kesici aldım pet taktım ama sabah uyandım hiç bişey yok ve aşırı ishal var
Erva18 Sudenaz0105 test yapiyorum negatif yaotigim kacinci test bilmiyorum belirtimde yok grip olmuşum
Arya10 Sudenaz0105 benimde bat 28 kan verdim 0,100 çıktı kaset test çift çizgi çıktı belki kuruma çizgisi bilmiyorum ama koyu renkliydi çizgiler off belirsizlikler kadar kötü bir şey yok
xEndless Reglime 5 gün varken hastanedeydim doktor bikac tahlil istemişti rica ettim beta hcg de bakılmasını istedim 0.100 çıktı eli kulağında regl olurum diye düşünüyorum.. sonradan yükselecek bı değer olarak da görünmüyor
esra1esra xEndless ben de adete 8 gün kala kan vermiştim 2,30 çıktı adet olurum diye bekliyordum. 1 gün gecikince test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Geç döllenmeyse kanda çıkmamış olabilir adetin gecikince tekrar test yaparsın. İnşallah hamilesindir
Sudenaz0105 Derennn700 offf ishal deme bana ya iki ay önce bebeğimi ishalle düşürdüm yine ishal olursam diye çok korkuyorum😞 test yaptın mı ??🥺
Derennn700 Sudenaz0105 yok kuzum daha var adetime bat 28 aşırı bir ishal yaşıyorum regl ağrısı çektim bildiğin ama bişey yok acaba gebelikte ishal oluyor mu
Derennn700 Sudenaz0105 başın sağolsun canım üzülme bebek sağlıklı değilse düşer derler sağlıklı olsun güzel vakitte gelsin
Sudenaz0105 Derennn700 öyle zaten de bu da düşerse cidden Bi ara vericem doğum yaparcasına çektiğim sancı düşükte çok kötüydü rabbim kimseye yaşatmasın. İnan doğum daha kolay geldi bana en azından bebeği döşüne koydukları an unutuluyor hepsi ama eli boş sancı çekmek zor 😔
xEndless @Sudenaz0105 @momofmychildren Evet erken biliyorum hazır kan veriyorken bakılsın çıkar diye düşündüm yinede nasip kısmet tabiki belli olmaz hayırlısı Allah’tan..
xEndless @Derennn700 Herkesin bünyesine göre hamilelik belirtileri değişiyor kimisi kabız kimisi ishal oluyor çok kişiden duydum hamilelik belirtisi olarak bu ikisini
Aselinannesi42_ Benmde bat 25 bugun test yaptım cıkmadı galiba yok testim prodoctor testle alakalı bilgisi olan varmı
kubracvk Aselinannesi42_ ben adet günüme 7 gün varken prodoctor ile test yaptım evde belli belirsiz bir çizgi çıktı kan verdim 9.25 di bta hcg 2 gün sonra verdiğim de 39.22 çıktı