Srrs hangi hastane de doğum yapacaksınızzz , kaç haftalıksınız 🤭

• Srrs bunu yanıtladı.

Sealemdar 33 haftalığım. Ayşe Efe Arıcan’a gidiyordum sonra plesanta aşağıda olduğu için riskli üni takipli ol dedi Engin Yurtçu’ya gittim ama bazı sıkıntılarım olduğu için Adatıpta Bülent Duran var ona gittim bugün 2.ye gittim sezeryan olacak yüksek ihtimal Adatıpta yapmayı düşünüyorum. Siz kaç haftalıksınız doktorunuz kim

Mermar bende 33 ☺️ ben araştırma da Betül’e gidiyorum çok memnunum ondan ilk zamanlar deryaya gittim ama betülü daha samimi oldum bide gereksiz pahalı geldi Derya bana aşırı geldi yani Ayşe’yi çok duydum kapalı olan bayan sanırım dimi

Kanalize sezaryen mı oldunuz normal mi bende araştırma da olacağım , doğumdan sonra polikliniğe aldıklarında erkekler gelemiyormuş sanırım doğru mu , eşim içinde yasak diye duydum

Sealemdar Betül hanım güler yüzlü birine benziyor Derya hanımı da denicektim arkadaşım o doktorda hoş şeyler yaşamadığı için gitmedim. Evet Ayşe hanım kapalı. Betül hanımda muayeneyi çok kısa mı gerçekleştiriyor? Aynen dediğiniz gibi ücretleri fazla ben Urfadan geldim buraya orda Profa 1000 TL veriyordum. Ünide de muayeneler aşırı kısa üstüne çok bekliyorsun. Düzcenin imkanları kadın doğum konusunda çok kısıtlı bence. Ben Urfa’ya laf ederdim ama orası çok çok iyiymiş

Sealemdar Arkadaşım doğum yapmıştı 1 buçuk ay önce ziyaret saatlerinde anca görüşüyorlardı ya da kapının dışına çıkılması gerekiyor. Bildiğim kadarıyla wc kullanımı ortak odalarda yokmuş.

Sealemdar 35+2′yim, Derya Başbuğ’a gidiyorum ve doğumumu da ona yaptıracağım Allah nasip ederse. Henüz fiyatını konuşmadık baya pahalıya denk geliyor ama kendimizi emanet ediyoruz değer diye düşünüyorum. :) siz kaçıncı haftadasınız?

Mermar ne gibi şeyler yaşamış acaba bende derya hanımda doğum yapmayı düşünüyorum da ?

Cilelikuzu 33 haftalığım , arkadaşım Cagsuda yaptı doğum derya hanım orada doğuma giriyor anlaşmalıymış o memnun kaldı ama ben pek ısınamadım derya hanıma 🤭 Betül çok samimi geliyor

Mermar diğer servislerde var ama kadın doğumu bilmiyorum çok saçma olur odada wc olmaması 🥹

Mermar Betül’de çok kısa sürmüyor çok uzun da sürmüyor muhabbet ediyor hatta eşim benden çok muhabbet ediyor çocukla alakalı , ultrasonda da detaylı izah ediyor memnun kalmasam devam etmem samimiyete önem veriyorum işini de iyi yaptığını düşünüyorum ☺️ dediğin gibi çok bi imkan yok doğum için , ben ücretli bölümüne gidiyordum betülün onda aşırı bekleniyordu ücretli olduğu halde ücretsiz randevusuna başladım bide kagıt yazıp veriyor saat veriyor o saatte gidiyorsun kayıt açıyorlar ücretli bile olsa kağıtta yazıyor saatinde alıyor bekletmiyor ama ilk zamanlar çok bekliyordum bunalıyordum özellikte 4 ten sonraki randevu da aşırı bekleniyor şimdi öğlen 1 de gidiyorum o şekilde randevu yazıp veriyor bana .

Cilelikuzu Bebeğin kalbi durmuş kürtaj olmuş lekelenmesi durmamış ağrısı felan de olmuş tekrar gittiğinde içinde parça kaldığı anlaşılmış tekrar işlem görmüş. Aslında herkesin farklı farklı durumları oluyor kimi memnun kalıyor kimi aynı kişiden kalmıyor. Sizin gönlünüzce olsun her şey

Sealemdar Ben bi gece acile gitmiştim doğumhaneye yönlendirmiş lerdi muayene için kadın koridordaki wcden çıkıyordu bana çok saçma gelmişti

Sealemdar ücretli olduğu halde ücretsiz randevusu nasıl oluyor. Ben ne zaman gitsem hep bir bekleme muayene max 2 dk sürsün hadi.