Kızlar Bitlis ahlata tayinimiz çıktı ve ben hamileyim orası nasıl hastane konusunda endişeliyim orasıyla alakalı hiçbir fikrim yok

Merhaba bende Bitlis merkez de yaşıyorum ahlat ilçesi oluyor ahlat genel olarak küçük bir ilçe bence memnun kalırsınız

arzuhasan hayırlı olsun ahlat güzel bi yer olmadı Tatvan da özel can hastanesi var yakın oraya da gidebilirsiniz 🌸

Fy38 yakınlardaki hastanelere baktım en yakın gidebileceğim 1,5 saat uzaklıkta hamileliği artık geçtim çocuk olduktan sonrası için çok endişeliyim daha çok

• Fy38 bunu yanıtladı.

Sabihagny imkanları nasıl küçük bi yer benim tek endişem yeni doğan bi bebekle ordaki imkanlar nasıl olur o konuda tereddüt ediyorum sadece

Aaa öyleyse çok iyi internette baktığımda baya gözüm korkmuştu çok teşekkür ederim 😊

• Fy38 bunu yanıtladı.

arzuhasan bence bir sorun yaşamasınız zaten Tatvanla mesafesi çok uzak değil ahlat çok güzel bir yer pişman olmasınız dilerim iyi insanlara denk gelirsiniz

arzuhasan ahlat hastanesini kadın doğum için diyosaniz orda yeterli imkanlar yok bildiğim kadarıyla ama Tatvan devlet hastanesi ve özel can hastanesi iyi ahlatada öyle çok uzak değil

RRabia000 çok teşekkür ederim araştırdığım kadarıyla hastane ahlata yeni kuruluyormuş daha tam oturmamış

@arzuhasan ben de Bitlis merkezdeyim Bitlis genel olarak küçük ve beklentini yüksek tutma ben de büyükşehirden gelmiş biri olarak söylüyorum ahlatı bilmiyorum ama merkezdeki hastaneden memnunum ben ilgileri iyi ozel hastaneyi deneye ilirsin ama genel olarak şehirdeki tek özel hastane olduğu için çevremdeki çoğu kişi memnun değil

Tatvan can hastanesi yakın arabayla yarım saat sürer. Kesinlikle can hastanesinde kadın doğumda Salih hocayı öneriyorumm bütün tayinciler doğumunu orda yaptı

arzuhasan inşallah benim ailemde karacabeyde ben inegöldeyim 7 ay oldu hala alışamıyorum valla 😂