arzuhasan İstanbuldan Bitlis mi ayy Allah yardımcınız olsun 😊😂
Ahlata tayinimiz çıktı napıcam şimdi hamileyim
arzuhasan ahlat hastanesini kadın doğum için diyosaniz orda yeterli imkanlar yok bildiğim kadarıyla ama Tatvan devlet hastanesi ve özel can hastanesi iyi ahlatada öyle çok uzak değil
Sabihagny amin inşallah teşekkür ederim ☺️
Zeynep1121 ayyy inşallah zorlanmam 😊
RRabia000 çok teşekkür ederim araştırdığım kadarıyla hastane ahlata yeni kuruluyormuş daha tam oturmamış
@arzuhasan ben de Bitlis merkezdeyim Bitlis genel olarak küçük ve beklentini yüksek tutma ben de büyükşehirden gelmiş biri olarak söylüyorum ahlatı bilmiyorum ama merkezdeki hastaneden memnunum ben ilgileri iyi ozel hastaneyi deneye ilirsin ama genel olarak şehirdeki tek özel hastane olduğu için çevremdeki çoğu kişi memnun değil
Tatvan can hastanesi yakın arabayla yarım saat sürer. Kesinlikle can hastanesinde kadın doğumda Salih hocayı öneriyorumm bütün tayinciler doğumunu orda yaptı
arzuhasan inşallah benim ailemde karacabeyde ben inegöldeyim 7 ay oldu hala alışamıyorum valla 😂
Hayırlı olsun benim abimde Ahlatta polis memuru eşi de yeni doğum yaptı Ahlat devlet hastanesi çok çok iyi diyemem ancak Tatvan çok yakın bence rahatlıkla gidip gelebilirsiniz☺️ Van gölü manzarası da çok güzel büyükşehirden daha çok seveceğinizi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun inşallah🙏🏼
arzuhasan Büyük beklentilere girme ben bu sene bitlis tatvandan ayrıldım bursaya tayinimiz çıktı hiç üzülmem özlemem sanıyordum ama o kadar alışmışım ki küçücük oluşu bile avantajmış aslında trafik çok yok hemen istediğim yere gidiyorsun ayrıca kötünün iyisi iyi kötü sahili var van gölü manzarası var hastane olarak hep özel tatvan can hastanesine gittim genel olarak ben bitlisi sevmiştim insanlarıda iyidir
O1234 tek özel hastane olunca umursamıyorlar demek ki devlet gibidir
ela2023 muhtemelen doğumdan sonra gelicem ben çocuk doktoru takibi için endişeliyim
Zeynep1121 sosyal biriyseniz zor olmuştur sizin için
deryaa45 çocuk takibi iyi yapılıyor mu iyi bi doktor bulabildiler mi yeni doğan takibi çok önemli
arzuhasan tabiki bütün arkadaş çevrem oradaydı hiç evde duran bir insan değildim şimdi tamamen evdeyim bunalıyorum
Aseliimmm büyük şehirdeki kalabalık sürekli gürültü kirliliği bizi sıktı bize burda evler aşırı küçük ve istedikleri kiralar çok uçuk açıkçası istanbuldan kaçmak hemde şark görevimizi yapmak istemiştik ama hamilelik denk geldi
Zeynep1121 ben şimdiden eşimle hobi edinmeye başladık orda bakacaz diyerek tahmin edebiliyorum 😊
@arzuhasan kesinlikle öyleymiş ben tavsiyeler üzerine gitmedim devletle aynı ilgiyi gösterecek hastaneye uçuk paralar bayılmaya gerek yok devletimizin doktorları daha iyiyken şehir olarakta sosyal bi şehir değil sıkılırsın kafa dinlersin birikim yaparsın onun haricinde sosyal aktivite sıfır diyebilirim en gelişmiş ilçesi Tatvan ordada işte ancak belli mağazalar var küçük bi avmsi var yeterli olduğunu düşünmüyorum evleri geniş bolca evin içinde vakit geçirebilirsin😂
arzuhasan ne güzel umarım hemen alışırsınız😊