Hayırlı olsun benim abimde Ahlatta polis memuru eşi de yeni doğum yaptı Ahlat devlet hastanesi çok çok iyi diyemem ancak Tatvan çok yakın bence rahatlıkla gidip gelebilirsiniz☺️ Van gölü manzarası da çok güzel büyükşehirden daha çok seveceğinizi düşünüyorum şimdiden hayırlı olsun inşallah🙏🏼

arzuhasan Büyük beklentilere girme ben bu sene bitlis tatvandan ayrıldım bursaya tayinimiz çıktı hiç üzülmem özlemem sanıyordum ama o kadar alışmışım ki küçücük oluşu bile avantajmış aslında trafik çok yok hemen istediğim yere gidiyorsun ayrıca kötünün iyisi iyi kötü sahili var van gölü manzarası var hastane olarak hep özel tatvan can hastanesine gittim genel olarak ben bitlisi sevmiştim insanlarıda iyidir

O1234 tek özel hastane olunca umursamıyorlar demek ki devlet gibidir

ela2023 muhtemelen doğumdan sonra gelicem ben çocuk doktoru takibi için endişeliyim

deryaa45 çocuk takibi iyi yapılıyor mu iyi bi doktor bulabildiler mi yeni doğan takibi çok önemli

arzuhasan tabiki bütün arkadaş çevrem oradaydı hiç evde duran bir insan değildim şimdi tamamen evdeyim bunalıyorum

Aseliimmm büyük şehirdeki kalabalık sürekli gürültü kirliliği bizi sıktı bize burda evler aşırı küçük ve istedikleri kiralar çok uçuk açıkçası istanbuldan kaçmak hemde şark görevimizi yapmak istemiştik ama hamilelik denk geldi

@arzuhasan kesinlikle öyleymiş ben tavsiyeler üzerine gitmedim devletle aynı ilgiyi gösterecek hastaneye uçuk paralar bayılmaya gerek yok devletimizin doktorları daha iyiyken şehir olarakta sosyal bi şehir değil sıkılırsın kafa dinlersin birikim yaparsın onun haricinde sosyal aktivite sıfır diyebilirim en gelişmiş ilçesi Tatvan ordada işte ancak belli mağazalar var küçük bi avmsi var yeterli olduğunu düşünmüyorum evleri geniş bolca evin içinde vakit geçirebilirsin😂

arzuhasan gidince daha da adapte olursun baya yakın merak etme 😇bizde Güroymak ilçesindeydik

arzuhasan aaa hayırlı olsun, iyi insanlara denk gelesin 🌸😍 bende Bitlis Adilcevaz’lıyım ahlata 10-15 dk’lik mesafede yani. Küçük bir yer eşsiz van gölü manzarası ile güzel bir yer gelişmişlik açısından daha yeni yeni diyebilirim ama hastane hakkında bilgim yok pek, Tatvan’da var özel can hastanesi onun dışında devlette iyi Tatvan’da. 😊

O1234 Çocuk olacağı için sıkılmaya zamanım olur mu bilmiyorum ilk çocuk olacak ve epey tecrübesizim ahhh istanbuldan sonra o evler bana şato gibi geliyor sahibindenden ev bakıyorum baya büyükler 😊

gokyuzununogrencisii çok teşekkür ederim küçüklüğü değil beni endişelendiren bebek olacak ve tecrübesizim ilk çocuk o yüzden imkanlar yüzünden sadece endişe duymuştum ama burda baya içimi rahatlattılar 😊

Ben maşallah beye gidiyorum canda , devlette ise muzaffer buluta ikisinide tavsiye ederim istanbuldan sonra sıkılabilirsin burda ben geleli 3 sene oldu ama çok seviyorum bitlisi, kışa hazırlıklı gel hiç görmediğin kadat kar görüceksin 😂

@Seyma10 muzaffer beyi kesinlikle tavsiye ediyorum ben de ona gidiyorum devlette

arzuhasan eşim Bitlisli, ailesi orada. Orada bir kez hastaneye gitmiştim. Sadece kan tahlili icin gittim, detaylı sekilde her tahlile baktılar. Hastane olanakları ve doktorları bakımından çok iyi buldum ben açıkçası. Umarım siz de memnun kalırsınız. Bitlis insanı da iyidir, yardımseverdir. Hakkınızda hayırlısı olsun. Allah bebeğinizi sağlıkla sıhhatle kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸