MiaBaslck Rumuz5838 Bacım telefonu bıraktığın gbi başla son ana bırakmayın hiç bişeyi benim bi saçımın fönü kaldı hazırım herşeyi tamamladım 😂
Rumuz5838 MiaBaslck neler koymalıym azcık yardım edin de el birliğiyle hazırlayalm ya 😀 bez almadık daha mesela hangi bezi aldınız siz
MiaBaslck Linaveannesi4 İnşallah doğduklarında sakin çocuklar olurlar doğuranlar karnımda daha iyiydi diyor 😂
MiaBaslck Sinemarya58 Rahat olalım ya herkes doğuruyor no panik üstesinden gelicez merak etme buda kolay olur benim daha ilk olcak 😂😂😂
MiaBaslck Rumuz5838 valla ben 3 battaniye koydm bir hemşireye verilcek 10lu takım 3 yedek takım bir foto çekimi için takım koydum kendime 4 pijama birini çıkışta giycem biri foto çekimi için bir gecelik kendime bebeğe 2şer çorap depent 4 tane ped koydm bide 2 don emzirme sütyeni 2 tane bir atlek taç kendime terlik ağz mendili alt açma bebek bezi molfic aldm onu koydm makyaj malzememi kremlerimi Daha ne olsn aklıma gelenler bunlar 🤣
Figenaymaz Uygulamaya göre 56 ama sezeryan olcagi için 37 haftaliktan sonra olur diye tahmin ediyorum Ocak 25 den sonra bekliyorum 🥰🥰
Seniz6774 MiaBaslck son 49 ama sanırım bebeğin eşi aşağıda olduğu için sezeryan olacak ve şubatı goremicez gibi 😔 birinci dogumum normaldi şimdi sezeryan olacağı için üzgünüm ama canımız solsun diyorum
Gozdecaner Seniz6774 ilk gebeliğimde gebelik zehirlenmesi geçirmiştim acil sezeryana alışmıştım doktorum epilepsi hastası olduğum içinde normal doğum tercih etmek istememişti zaten ssvd ücretleri almış başını gitmiş biz zorunludan devam 🥲
seymakrky benimde uygulamaya göre son 65 ama 37.haftada serklaj dikişimi alacak doktor sonrasında ne zaman gelirse artık ssvd olacağım inşallah her şey yolunda giderse tabi 😅 kasık ağrılarım var benimde bebek baş aşağı dönmüş hareket ettikçe canım acıyor 😣
Edda62 MiaBaslck son 58 uyku yok mide yanması kalça ağrısı gastrit oldugu için bide bende fayda etmiyor hiç bişey onun haricinde şükür iyiyiz daha doğum şekli belli değil 🧿🌸
Sevgigarhan0105 Rumuz5838 son 44 🐣benimde bacak ağrılarım çok fazla magnezyum içiyorum ama fayda etmiyo gibi
Anasinincani MiaBaslck son 70 Bugün kızdım ona o kadar çok hareket ediyor ki sert vuruyor bide o zmandan beri hareket etmiyor az önce de kızım orda mısın hadi hareket et diyordum 😄