mombarbie_ MiaBaslck sanırım tüm yöntemleri denedim ne yazık ki doğuma kadar bu şekilde devam edecek görünüyor normalde de reflu hastasiydim üstüne gebelik eklenince mide sorunu hat safhada
Cerenbelis1 Rumuz5838 benimde son 44 aynen bende kendimi çok halsiz hissediyorum her an doğum olsa gücüm yok resmen 🤣evde yapılacak işler bekliyo hastane çantası hazır değil ben neyi bekliyorum onu da bilmiyorum 😂
OznurCaglar41 Derinnmom Bende burun tıkanıklığı yaşıyorum birkaç gündür. Hamilelikten kaynaklı mı diyorsunuz olabilir mi 🙂
denizgurbuz MiaBaslck son 58 😇🤰 doktordan yeni geldik herşeyimiz normal çok şükür bebiş çok hareketli maşallah 🧿
Figenaymaz denizgurbuz kilosu ne kadar dedi bizde salı günü gitcez merak ediyorum ne kadar cikicak kilosu
cutecik MiaBaslck son 70 ishal kusmaya yakalandım antibiyotkle ayakta durmaya çalışıyorum tüm gün mide bulantısı serum vitamin nezle sanki şuan günler geçmek bilmiyo oğlum grip ateşli 😩😩😩 bi o acile bi ben acile
Cansu-bora MiaBaslck benim son 64 gün göbek deliğinin çevresinde aşırı ağrı oluyor sonra geçiyor böyle olan var mı ?
MiaBaslck Cansu-bora Evet herkes de olan bişey bence en azından benim çevremdeki hamilelerde ve bende oluyor