ilkgozagrim__ QueenMother 19 Nisan tam gün doluyor kuzu benimde Son adet tarihine göre 14 Temmuza göre yanii niye 4 ü istiyosunn bu aradaa
QueenMother ilkgozagrim__ benim sat 7 temmuz sezaryen ya canım tarih uyumu yüzünden başka bi nedeni yok yani😅 bakılım hayırlısı ne zaman
ozgekader ilkgozagrim__ sorma içerde hiç durmuyo doktor demişti zaten çok hareketli kızın diye gece yatağa girince çok oynuyo
ilkgozagrim__ ozgekader Valla aynı şeyi doktor banada demişti çok yaramaz olacak Annesi diye ahahaha valla horon tepiyor içeride
ozgekader ilkgozagrim__ oynamadığı zamanda içime düşen o endişe otomatikmen niye oynamadı bugün diyorum akşama doğru oynuyo sonra sürekli hastaneye gitme isteği geliyo içime daha neler neler bir sürü şey Allah’ımdan tek istediğim sağlıklı sağlıkla gelsinler onlara kavuşabilelim çünkü bazen ister istemez tedirgin oluyorum kafamda Farklı Farklı kötü senaryolar tek istediğim Allahım herkesin korusun sağ sağlim onların kokularını içlerimize çekebilelim 🥹🌸
Kubraesber16 QueenMother aaaa benimde son regl 7 Temmuz dogum icin 12 nisan da doluyor demisti bakalim hayirlisi olsun hakkimizda ☺️🙏
Benusi6535 QueenMother benimde 26+3 benim doğumun martin ortasına denk geliyor galiba aramızda 3 hafta var sizinle🥰
QueenMother Benusi6535 evet siz benden öndesiniz hayırlısıyla kucağımıza alalım inş cinsiyeti ne acaba
ilkgozagrim__ ozgekader Ayy kuzu o endişe o korku bence herkeste oluyor yaaa gerc bende de oluyor mesela sabah oynamıyor Akşam oynamaya başlıyor bazen tedirgin oluyorum hiç yerinde durmayan sabah akşam oynayan bebe niye şimdi oynamıyor diye Ama sonra oynuyor diyorum şükürler olsun yanii sağlıkla kavuşalım da başka bişey istemiyorum
Benusi6535 QueenMother valla canm detaylida kiz dendi sonraki muayenede erkek dendi kafamız çok karıştı sonra bidaha hiç hastaneye gitmedim nasip olursa eğer bu hafta özele gidip baktirmayi dusunuyorum 🥰
Aypare ilkgozagrim__ Amiin insaAllah kzum ablam yeni doğum yaptı tekrar teyze oldum ama teyzeye de annelik modu yükleniyor bence 😁 .. çok çok güzel bi duygu Rabbim hepimize nasip etsin 💕🌸💓
ilkgozagrim__ Aypare benimde ablam 27 hafta ben 23 hafta işte aramızda tam 1 ay var ahahaha sağlıklı doğumlarımız olurrr inşallah
fundatlas ilkgozagrim__ 23+1 haftalık oldum oğlumla 😍 Bende aynı senin gibi çook heyecanlıyım 😂 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ilkgozagrim__ fundatlas Ayyyy Ayy maşallah aramızda 1 gün varr deseneee hayırlısıyla sağlıkla gelsinler minik kuşlarr
ilkgozagrim__ Lavinya_21 Ayyy yaaaa daha dün mü öğrendin bence bizimle aynı gün olanların hepsi kız ahahahaaa
Betus0640 Ne güzel aynı zamanlarda doğum yapacak annişlerle karşılaşmak 😍ben de 23+2 🫠 sağlıkla gelsinler, günler azaldıkça heyecan artıyor ben de 🫣
ilkgozagrim__ Betus0640 Ayyyy Çok güzel tabikiii canımmmm sağlıkla kavuşalım cinsiyetiniz sizinde mi kızz
ilkgozagrim__ gokyuzununogrencisii Oyyyy maşallah Zaman az kalmış Annesi sağlıkla gelsin minik inşallah