Aypare ilkgozagrim__ Amiin insaAllah kzum ablam yeni doğum yaptı tekrar teyze oldum ama teyzeye de annelik modu yükleniyor bence 😁 .. çok çok güzel bi duygu Rabbim hepimize nasip etsin 💕🌸💓
ilkgozagrim__ Aypare benimde ablam 27 hafta ben 23 hafta işte aramızda tam 1 ay var ahahaha sağlıklı doğumlarımız olurrr inşallah
fundatlas ilkgozagrim__ 23+1 haftalık oldum oğlumla 😍 Bende aynı senin gibi çook heyecanlıyım 😂 Sağlıkla gelsinler inşallah 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
ilkgozagrim__ fundatlas Ayyyy Ayy maşallah aramızda 1 gün varr deseneee hayırlısıyla sağlıkla gelsinler minik kuşlarr
ilkgozagrim__ Lavinya_21 Ayyy yaaaa daha dün mü öğrendin bence bizimle aynı gün olanların hepsi kız ahahahaaa
Betus0640 Ne güzel aynı zamanlarda doğum yapacak annişlerle karşılaşmak 😍ben de 23+2 🫠 sağlıkla gelsinler, günler azaldıkça heyecan artıyor ben de 🫣
ilkgozagrim__ Betus0640 Ayyyy Çok güzel tabikiii canımmmm sağlıkla kavuşalım cinsiyetiniz sizinde mi kızz
ilkgozagrim__ gokyuzununogrencisii Oyyyy maşallah Zaman az kalmış Annesi sağlıkla gelsin minik inşallah
Appleseedblackseed Biz de 23 haftalık olduk doğum normal olursa nisanın 2. Haftası görünüyor 🌸hepimiz sağlıkla kolaylıkla kavuşqlım inşallah bebişlerimize
ilkgozagrim__ Appleseedblackseed Aynı işte kuzu Normal olursa öyle görünüyor bakalım Amin inşallah bu arada
gokyuzununogrencisii ilkgozagrim__ amiin inşallah inşallah canım benim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalim 💝😍🌸