Tunzaliee çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına bende 12 haftalık düşük yapmıştım Şubat ayında şuan yine hamileyim ve çok yeni inşallah sende tez zamanda yeniden güzel haberini alırsın
Düşük😔
Tunzaliee üzülme canım inşallah gene olur hayırlısı böyleymiş vardır rabbimin bir bildiği ❤️🤲
Tunzaliee bende 6 haftalikta düşük yaşadım kendi kendine düştü sizin gibi sagliksiz gebelik dendi doktor kolayca hamile kalabilirsin dedi bana folik asit demir ilaci d.vit yazdi kullaniyorum duzenli korunmayinda dedi bizde oyle yaptik bakalim ne olacak
Dilekulgtt inşAllah yakın zamanda güzel haberi verirsiniz❤️
Çok namazında niyazında bir insan değilim ama bu diyeceğim şeye çok inanıyorum ve çevremde de bunu duyuyorum: Eğer bu dünyada kısmeti varsa o çocuk dünyaya gelir aksi takdirde rabbim onu bu dünyaya göndermez. Her şerde hayır vardır. Sağlıksız bir hamilelikse hayırlısı buymuş. Ağlamak istiyorsan ağla içine atma rahatla. Nasibin olan o güzel yavru elbet kucağında olacak. Bundan emin olabilirsin. Bu gece senin için dua edeceğim. Acının hafiflemesi için o güzel kalbinin soğuması için ve yakın bir zamanda güzel haberler alman için.
Sevdanurr4 inşAllah❤️
Gulhan_1299 canım benim çok teşekkür ederim❤️ Allah tüm dualarını kabul etsin
Çox dehşet ağrılarım var heçbir iyne derman kömek etmir😔
Me1temm lütfen üzülmeyin saglıksız bir gebelik diyorsunuz canınıza mal olabilirdi hamdolsun iyisiniz Rabbim kucagınız boş bırakmaz inşallah istiyen herkeze nasip olsun inşallah🙏