4 gündür düşeceyinden haberim vardı doktor sağlıksız gebelik dedi. Artık bugün düşüş yaşadım. Çok kötüyüm toparlanamıyorum ama İnşAllah yakında gelib burada Hamileyim haberini veririm❤️

Tunzaliee ister istermez insan üzülüyor biliyorum ama sağlıksız bir gebelik düşmesine çok üzülup kendini yıpratma çok şükür sağlıkli bı bireysin sende eşinde bebeginiz olabiliyor inşallah tez zamanda aynı haberle gelirsin inşallah 🩷🥹😘

Tunzaliee ben de 1 ay önce kürtaj yaşadım seni çok iyi anlıyorum canım benim psikolojimi moralini iyi tutmaya çalış Allah’ım en kısa zamanda sağlıklıca nasip etsin hepimize 🙏🏻 kaç haftalıktı bebeğin

Sabina13 kiseni görmüşdüm beli. Ama 8 heftesi olanda kise var idi embrion içinde inkşaf elememişdi. Hekim sağlıqsız hamilelik dedi öz özüne düşecek bugün de uje açılış başladı

Tunzaliee Allah komek olsun…inkisaf elesede yeqinki saglam usaq olmayacaqmis…2.ci hamilelikden evvel kimyevi hamilelik kecirdim…1aydan sonra yeniden qaldim…indi vaxtimdi…narahat olmayin…beden saglam olmayan yumurtani atib deye arxasinca daha saglam hamilelik bas verir…calisin beyninizden cixarin onda daha tez olur…

Tunzaliee çok geçmiş olsun üzüldüm senin adına bende 12 haftalık düşük yapmıştım Şubat ayında şuan yine hamileyim ve çok yeni inşallah sende tez zamanda yeniden güzel haberini alırsın

Tunzaliee Sağlıksız gebelik olduğunu nasıl anladınız canım Rabbim tekrar yaşatmasın 💐

Sabina13 inşAllah. Düzdü inkşaf elesede qüsurlu olacağdı hekim dedi. Allah hemişe xeyirlisini yazır🙏🏻

HMBD inşAllah. Hiçkimse yaşamasın. Sağlıksız olduğunu doktor söyledi 8 haftaya kadar anlaşılmamışdı hiç. Zaten belirtisiz oluyo

hatice__1 inşAllah. Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin❤️

Tunzaliee üzülme canım inşallah gene olur hayırlısı böyleymiş vardır rabbimin bir bildiği ❤️🤲

Tunzaliee bende 6 haftalikta düşük yaşadım kendi kendine düştü sizin gibi sagliksiz gebelik dendi doktor kolayca hamile kalabilirsin dedi bana folik asit demir ilaci d.vit yazdi kullaniyorum duzenli korunmayinda dedi bizde oyle yaptik bakalim ne olacak