Nur-seyma6868 Yazmelegi_ Evet biraz zor olur gibi bu aylarda gelecekseniz baya kalın giyinin burası çok soğuk oluyor kışın
Nur-seyma6868 Edanur_Dilek Keşke onunla korunsak ilk başlarda onunla korunuyorduk eşimin 2 dk zevkine anam. Ağlıyor şuan geri çekilme ile korunuyorduk ama erken davranmadı galiba siz siz olun benim yaptığım hataya düşmeyin
Nur-seyma6868 Edanur_Dilek Birde. Prezervatifle korunsak ne geçen bi postta kadının eşi prezervatifleri delmiş o kadın da hamileydi
Nur-seyma6868 Yazmelegi_ sakinanneee3 mimar_anne nzlbrn Ravza-Acar1 Tatar59 Kardelennn21 mevylinn Berra01 kızlar ben regl oldum ya ama karnım çok sancılı ağrıyor 😖 beta da nasıl öyle yüksek çıktı anlamadım
nzlbrn Nur-seyma6868 kalp atışı falan duymuş muydunuz acile gidin bence müdahele edilecek bir durum olabilir gebeydiniz çünkü değere göre
Nur-seyma6868 nzlbrn Hayır duymadım kan verdiğim gün doktor alttan muayene etti ama bişey demedi hamile olabileceğime dair
Nur-seyma6868 nzlbrn DenizSs-5 Buseerdem1 Yazmelegi_ sakinanneee3 Ravza-Acar1 Kızlar kusura bakmayın benn size yazamadım bi türlü hastaneye gittim ben ama hamile değilmişim doktor hem alttan hemde karnımdan muayene etti tekrar kan felan verdim ama sonuç ya yanlıştı yada başka birinin barkoduyla karışmış dedi sevinmiştim ama neyse. Nasip değilmiş ben oğlumu bi büyüteyim önce
Buseerdem1 Nur-seyma6868 5 in üstündeki değer hamilesiniz demek oluyor değeriniz baya yüksek kontrole gidin mutlaka
Yazmelegi_ Nur-seyma6868 yaaa muhtemelen karışmış sonuç sağlık olsun rabbim nasip eder elbet oğlunuz büyüsün