kizannesi16_ Nur-seyma6868 şaşırdım şuan nasıl böle hata yapabilirler ya değere göre neden baksam 7-8 haftalık var gibi duruyor ya . Sağlık olsun canım
Nur-seyma6868 kizannesi16_ İlk çok üzülmüştüm bebeğim çok küçük diye ama sonradan sevinmiştim nasip diye ama olmadığını öğrenince üzüldüm sanki biraz
Ebruyi Nur-seyma6868 benim son adet tarihim 27 ekimdi 1 aralıkta verdim test verdim beta 578 cıkmıştı
Nur-seyma6868 Ebruyi Baya iyi çıkmış sizinki hamile değilmişim ben çiçeğim başka birinin testiyle karıştırmışlar
Nur-seyma6868 umut0808 Hangi birinden şikayetçi oluyum ki canım damarlarım çok ince. O kadar deldiler gene 3 yerimden şikayetçi olsam bile önemsemiyorlar malesef
Nur-seyma6868 Naime662 Yok çiçeğim testt karışmış yada yanlışlık var doktor hamile olmadığımı söyledi
Nur-seyma6868 Efnanefnan Bugün hastanedeydim aşko değerler yüksek ama malesef ya labaratuvarda yanlışlık var yada başka biriyle benim barkodum karıştı hamile değilim doktor bile şaşırdı kadın alttan bakıyor üstten bakıyor yok bebek
Naime662 Nur-seyma6868 Allah nasip eder inşallah vardır nasibin günü hiç canını sıkma rabbim neylerse güzel eyler
Nur-seyma6868 Ebruyi Ya kız üzülme 1 tane evladım var çokşükür hiç olmasaydı bu durum olsaydı asıl o zaman daha çok üzülürdüm