Tatar59 Nur-seyma6868 kız çocuk okula baslicak nerdeyse sen gebelik var mı diyosun huuuu 😅 Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim 🤲
Nur-seyma6868 Tatar59 Hiç beklemiyordum eşimle korunuyorduk ama kaza kurşunu bana geldi daha 1 büyütememişken 2 geliyor vay benim başıma gelenler sağlıkla gelsin inşallah 🌸
Nur-seyma6868 Yazmelegi_ sakinanneee3 mimar_anne nzlbrn Ravza-Acar1 Tatar59 Kardelennn21 mevylinn Berra01 kızlar ben regl oldum ya ama karnım çok sancılı ağrıyor 😖 beta da nasıl öyle yüksek çıktı anlamadım
Nur-seyma6868 Yazmelegi_ 22 aylık gidemedim hava baya kötü burda ayın 4 üne randevu aldım o zaman gidecem
mevylinn Reglken kan vermişsiniz ve değeriniz bir değişik çıkmış açıkçası çok emin olamadım hiç nokta virgül yok bir yanlışlık olabilir mi acaba testinizde. Beta bu kadar yüksekse gebelik testinde kesin çıkar yaptınız mı test
Nur-seyma6868 mevylinn Dün de regl olmam gerekiyordu bilemiyorum şimdi doktor muayenen etmeyince bende hamile olduğuma inanmak istemiyorum
Nur-seyma6868 mevylinn Önceki hamileliğimde verdiğim kann testlerine baktım dediğiniz gibi hep nokta yada virgül var ama bunda niye yok bilemiyorum
Nur-seyma6868 Yazmelegi_ Ya buyrun gelin Ihlara güzel yer özellikle vadisi ama kendi köyüm Helvadere ayrı güzel Tabi Helvadere de yakın ıhlaraya oraya gelmişken bi uğrayın isterseniz .gelmek isterseniz gezeceğiniz yerleri yazarım benn size ☺️
Nur-seyma6868 Yazmelegi_ Valla canım yanlış hatırlamıyorsam 400 yakın merdiven vardı merdivenlerin bazıları çok dik ben 65 kiloyla çıkarken bile zorlandım nefes nefese kalmayı geçtim artık boğazımdan hırıltı geliyordu .dinlene dinlene çıkmak biraz işinizi kolaylar gibi