Fundabshnn Annaa 3 ocak dedik biz doktorumla ikinci sezeryanım olacak ama bakalım bebek bekleyecek mi 🤗 Diğer oğlumda 3 ocak doğumlu tam 2 yaşına giriyor
doga21 Annaa 38+5 de doğum olacak İkinci doğumum sezaryen olduğu için bu tarihi uygun gördü birde ileriden gidiyor diye daha fazla bekletmeyelim dedi kasılmalarımda çıktı çünkü
Annaa Prensbebek yok canım gitmedim her hafta 15 gün önce gittiğimde doktor gelirsin demisti bende gittim gün verdiler
Annaa Birde şey diyorlardı bana hep ,sezaryan olacağı için çok bekletmezler 39 da alıyorlar demişlerdi ama ben gittim 39+0a gün verdi doktor🥴
Prensbebek Fundabshnn benimde ikinci sezeryan ama doktor gün vermedi 36 haftalık bir hafta sonra yene gel dedi bakalım inşallah verir
Fundabshnn Prensbebek Bakalım inşallah canım hayırlısı olsun bizde pazar nstye gireceğiz pazartesi doktora gideceğiz bakalım durum ne göstericek inşallah bekler bebişimiz bi sonraki hafta çarşambaya kadar yani 10 gün falan işte ocak 3 olması için ☺️☺️
Canookii Annaa ya benim da pazartesi kontrol var 39+0 oluyoruz hafta içine sezeryan için gün verecek galiba ama hangi gün belli değil çok heyecanlıyım 🤭