rumeysa6161 Annaa benimde ya Aralık sonu ya Ocak başı bı aksilik çıkmazsa normal doğum denildi o yüzden belli değil 🥰 sizin kaç haftalık oldu
Annaa umoss umoss ee kız fırçalarlar diye korkmuyor musun bu Zamana kadar niye gelmedin derlerse🤭ben şahsen ondan korkuma gittim gün verdiler 🤣
umoss Annaa yoo gerçekten de il dışındayım diyarbakirdaydim dün yeni geldim daha valizlerim duruyor bana gün verin dicem birşeyim hazır değil yani .
Ozgeee22 Annaa bizim de 40.haftamız 30 aralıkta oluyor bakalım o zamana kadar bekler mi daha mı erken gelir ☺️
BUSRA-2121 Annaa 39+1 normal bekliyorum ama bebek büyük yarın doktor kontrolü var bugün de buna uyuyamadım çok şükür 😅
Melikeee123 Hnd_01 ya benimde öyle 4 gün geç yazdırsak birsey olur mu acaba 😂 bebeklerimiz 3 4 günle 1 yılını kaybediyor resmen
dilarakeskintas Gamzeazem sizin doktorunuz ne diyor peki ? Nasıl bir yol önerdi ne zamana kadar bekleyecek?
Annaa Ya da kendimizi söyle teselli edelim arkadaşlar yapacak biseyimiz yok bebeklerimizin ne zaman gelmesi hayırlısı ise ozaman doğum olsun sağlıklı olsunlar yeter, birde her yıl biterken bizim çocuklarımız da dolu dolu bir yaş btirecekler🤓😁😁
Gamzeazem dilarakeskintas sanırım gelmezse suni deneyecekler ancak İlk hamileliğimde böyle olduğu için kabul etmeyeceğim Doğumun kendi başlamasını bekleyeceğim
Annaa Prensbebek yok canım gitmedim her hafta 15 gün önce gittiğimde doktor gelirsin demisti bende gittim gün verdiler
K-Canseven Annaa Günüm 30 Aralıkta doluyor 😂 kızım Kasım doğumlu . Maalesef seneye tekrar anasınıfına gidecek. Oğlum inşallah 1 Ocakta kendiliğinden gelir. Gelmezse zaten suni sancı ile başlatılacak doğumum.