Annaa Oğlak burcu olacak bebeklerimiz , özelliğini pek bilmiyorum tertipli düzenli otoriter olduklarını biliyorum başka ne gibi belirgin özellikleri var acaba😌
mombutblondie Annaa Evet biraz da ketumlar duygularini kolaylikla belli etmezler ben baligim kizim oglak olacak bakalim napicaz😂
Annaa Skarakas bekleyebiliyorsan bekle derim benim 1.sezaryan olduğu için buna da gün verdi doktor mecbur yapacak biseyin olmuyor bide devlet hastanesi ama elimde olsaydı 4 gün daha beklerim ben
Ebru52- Annaa bizde 4 aralık gece 11 de doğduk yıl sonu gün sonu bebeği 😂 Planlamayı önceden yapacaktık geç kaldık canm 🤪
-syma1 Annaa yarın 40 oluyoruz Ve hiç bir belirti yok Ben de aynı şeyi düşünüyorum Bir sıkıntı olmadan keşke ocağı beklese Günler için 1 yaş büyük görünecek üzücü
Nnn123 busraaduman busraaduman hakkımızda hayırlısı olsun inşallah bende normal düşünüyorum. Gün içinde hareket etmeye yürüyüş yapmaya çalışıyorum. Genelde pelvisi çalıştıracak hareketler yapıyorum ama artık çok zorlanıyorum. Özellikle gece ağrılarım sıklaştı. Adet olacakmış gibi bi ağrı ve patlicak gibi bir his oluyor. Bakalım ne zaman gelecek minişler 🧚🏻♀️
umoss Annaa yoo gerçekten de il dışındayım diyarbakirdaydim dün yeni geldim daha valizlerim duruyor bana gün verin dicem birşeyim hazır değil yani .