Sedoliko Hulo2105 çok garip gelmişti bu şekilde hissetmem ama varmış demek sebebi , Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallah 🙏🏼🥰
K-1997 Sedoliko Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok çok çok mutlu oldum kendineok dikkat et
K-1997 Sedoliko bişey daha ben hata yapmıştım hemen aileler söylemiştim hamile olduğumu çok fazla duyuldum Allah korusun bende kalp atışını duy ondan sonra söyle kuzum
minipanda Sedoliko tahmin etmiştim cok yeni oldugunu ama korkma on güne kese görünür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşermelere hazır ol 😁😁
Sedoliko minipanda tam diyete başlamıştım 😀😀 sabırsızlıkla bekliyorum o güneleri , seve seve yerim 😀😀
ffckizannesi Sedoliko yaa maşallah sevinçle okudum sağlıcakla devam etsin sağsağlim kavuşun yavrunuza
Sedoliko ffckizannesi amin amin çok sağolun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Gönlünüzde varsa inşallah en kısa zamanda sizede nasip olur 🙏🏼🥰
Sedoliko K-1997 inşallah canım 🙏🏼 az kaldı seninde , senin benimkinden daha netti. Güzel haberler bekliyorum 🥰
K-1997 Sedoliko inşallah vericem dayanamıyorum gece 12 den önce vermem ya inşallah bu gece gidebiiirim acile
Sedoliko K-1997 kıyamam ya , cok haklısın kuzum hiç öyle düşünmemiştim. Dediğin gibi yapacağım hayırlsıı ile. İnsallah güzel bir şekilde artış olur ve kalp atışını duyarım. O zaman söylerim ailelere 💃🏻
Vns Sedoliko ay maşallah nasıl sevindim o bekleyişin heyecanı öyle başka ki Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah dualarım sizinle ve minik bebeğinizle ❣️🤲🏼