Sedoliko K-1997 kıyamam ya , cok haklısın kuzum hiç öyle düşünmemiştim. Dediğin gibi yapacağım hayırlsıı ile. İnsallah güzel bir şekilde artış olur ve kalp atışını duyarım. O zaman söylerim ailelere 💃🏻
Alsa9087 K-1997 tekrar erken gebelik testi yapın lan için tam 7 gün geçmesini bekleyin. Ne kadar gecikmişti adetin
K-1997 Sedoliko aynen öyle yapıcaz inşallah önce seni etiketlicem canım 🥰 sende sakinliğini koru normal hayatına geri dön sonra bi doktor seç kendine randevu al hadi bakalım 🥰
Sedoliko K-1997 doktora ne zaman gitmek lazım canım ? Şimdiden gideyim mi yoksa 6 haftay mı bekleyeyim?
K-1997 Sedoliko valla bana kalsa 4+4 te falan kese gözüküyor önce keseyi görmek istiyorum nasipse bu sefer 5 yada 6. Haftada da kalp atışı
Hulo2105 Sedoliko bence hemen git canım illa kese görmek için değil en azından bilgilenme amaçlı ne yasak ne değil ayrıca folik asit yazar başlarsın
Melike-1414 Sedoliko hayirli olsun canim biraz bekle hemen gitme değerin cok düşük olduğu icin 2 günde bir kan ver bende 9 değerle öğrenmiştim 6 haftalik gitsen daha iyi kese o zamn görünür ben 6nci haftada minnak bi kese gördüm
K-1997 Sedoliko benim doktorum 5 hafta olmadan çağırmıyor pek ama buzç sefer ısrar edicem bi görsün 4 haftaylen falan
Sedoliko Hulo2105 aslında doktor kontrolündeyim 3-4 aydır. Folik asitte uzun zamandır kullanıyorum. Yine de gitmem gerekiyor mu ? Pazartesi giderim olmadı artışı takip edip 🙏🏼🥰
Ebruebos Hayırlı olsun gözün aydın canım belliydi vardı 🤗🙏 istersen bi aile hekimine git hem kan verir betana bakarsın hemde folik asit falan yazar sana. Bir sorun yoksa 7. Haftada gitmek daha iyi kese ve kalp atışını duyarsın bebekte görünür.
Sedoliko Ebruebos @Melike-1414 haklısınız aslında , beta artışını takip edeyim , haftaya da doktora giderim direkt. En azından tutunması için filan iğne ilaç verme gereği duyar belki. Geç kalmayayım
Sedoliko Ebruebos @Melike-1414 cok teşekkür ederim bu arada 🥰 rabbim isteyen iyi anne babaları geri çevirmez inşallah 🙏🏼
Hulo2105 Sedoliko bir kaç kere daha beta verip öyle gidin bence doktor soruyor çünkü en son betan kaçtı falan diye. Erken gitmekte fayda var❤️