minipanda Sedoliko hamilesinz değeriniz 20 lerde cıkabilr günden güne artıyor zaten endişe etmeyin düşük değer cıkınca
K-1997 Sedoliko yok veremedim valla ya sağlık ocağına vermek istimiyprum eşimin işinden dolayı da acile gidemiyorum en geç cumartesi vercem
Sedoliko K-1997 yok çıkmadı daha. Keşke vermeseydim bende diyorum her geçen dakika. 🥺 aşırı karamsarım ya.
K-1997 Sedoliko hayır ya iyi yaptın verdin burda özel 600 tl alıyor kana geçen hamileliğimde 2500 tl kanlara para verdim diye gitmek istemedim ben
Vns Sedoliko yarın sabah olacak inşallah doğum dualar ediyorum inşallah bebek iyidir sağlıklıdır diye dualarınızı eksik etmeyin kan sonucu benim 4,38 di dediğim gibi yani düşük çıksa da bekleyin nasipse olur inşallah karamsarlığa kapılmayın 🤲🏼❣️
Sedoliko Vns Allahın izniyle iyi ve sağlıklıdır. Sizde aynı şekilde sağlıklı bir şekilde doğumu geçirirsiniz inşallah. Su gibi geçsin , ağrısız sızısız 🙏🏼
Sedoliko Sonuç çıktı kızlar 17,71. Çok fena oldum 🙈 mutlaktan ilk kez ağlıyorum , ne garip şeymiş 😀 @K-1997 @Merve2119
K-1997 Sedoliko Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım benim çok çok çok mutlu oldum kendineok dikkat et
Lamia65 Sedoliko Hayirli olsun kız.Hayirli evlat olsun🤲 sağ salim kucaginiza alın🤲 neden banada haber vermedin🥺
Birdemetyasemin Sedoliko aaah nasıl mutlu oluyorum böyle hamileyiiimm yazılarını okuyunca 😍 sağ sağlim sağlıkla büyüsün inşallah canım benim. Seninle aramızda az var benim de bat 25 dün dayanamayıp 12. Günde kan verdim ama çok erken biliyorum olsa çıkardı 2.18 çıktı ümit var mı bilmiyorum hayırlısı 😂
minipanda Sedoliko tahmin etmiştim cok yeni oldugunu ama korkma on güne kese görünür Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin aşermelere hazır ol 😁😁
ffckizannesi Sedoliko yaa maşallah sevinçle okudum sağlıcakla devam etsin sağsağlim kavuşun yavrunuza
Vns Sedoliko ay maşallah nasıl sevindim o bekleyişin heyecanı öyle başka ki Rabbim sağlıkla tamamına erdirsin inşallah dualarım sizinle ve minik bebeğinizle ❣️🤲🏼
Babyy001 Sedoliko maşallah sağ Salim Akın kucağınıza denk geldiğiniz postlar oldu çok sevindim adınıza banada dua edin kan verdim sonuç bekliyorum 🥹🫶🏻
Sedoliko busraaa10 ilk günden beri tuhaf bir şekilde hissediyordum eşime de dedim sanki bu ay oldu çok hissediyorum diye. Ama bir tülü cesaret edemiyordum kan vermeye. Çok mutluyum. Rabbim mutluluğumuzu daim etsin inşallah 🙏🏼🥰