Sudenaz0105 Sedoliko dün aynı dediğin gibi benimde öyleydi bugün daha net ♥️ yumurtlamadan 8/9 gün geçmiştir çok yeni🙏🏽
K-1997 Sedoliko yok be okadar bekleme ver gitsin kanını için rahat etsin zaten bi testte değil 2 testte de çıktı yani bence kesin var
_ilosha_m26 Sedoliko Merhaba hayr mendede öylə oluydu,tam aynisi vallahi,simdi ben 4haftlik hamileyim,sizdw hamilseiniz😊
Ebruebos Canım benimde böyle çıkmıştı kaset ve erken gebelik testinde 🤗 41 betayla öğrenmiştim aynen seninki gibi 1 gün öncesinde de saatler sonra silik çıkmıştı git kan ver
Sedoliko Ebruebos hadi inşallah normalde bu halde gidip kan vermem çünkü çok silik , ama heyecan yaptım şimdi 😀 öğle arası gidip özel acilinde kan vereyim. Alırlar değil mi orada kan ?
Vns Sedoliko çook teşekkür ederim amin inşallah mutlu tedirgin bekliyoruz yarını 🥹 senin de Rabbim gönlündekini senin için hayırlı kılsın inşallah güzel haberlerini bekliyorum 🤲🏼🥹
Sealemdar Sedoliko valla ben de de ikincisi aşırı silik çıktı sonra dayanamadım gittim iki ayrı test aldım onlar da da silik çıktı gittim kan verdim hamileymişim sadece çok erken fark ettiğim için net çıkmamış 🤭
Vns Sedoliko yarın sabah olacak inşallah doğum dualar ediyorum inşallah bebek iyidir sağlıklıdır diye dualarınızı eksik etmeyin kan sonucu benim 4,38 di dediğim gibi yani düşük çıksa da bekleyin nasipse olur inşallah karamsarlığa kapılmayın 🤲🏼❣️
minipanda Sedoliko hamilesinz değeriniz 20 lerde cıkabilr günden güne artıyor zaten endişe etmeyin düşük değer cıkınca