Eminewwwwww Sedoliko yarın tekrar deniyecem 5 gün adetlerime var umarım yarın yaptığım zaman güzel sonuç alırım dua edin bana kızlar
Merve2119 Sedoliko sedoşum kan sonucum çıktı 63.7 nasıl sence bide ay ben eşime söylemedim acaba söylesem mi bugün
Sedoliko K-1997 şiddetli batma ağrılarım geçti benimde ama regl sancılarım devam ediyor. Bence korkulacak bir şey yok canım ama için rahat etmiyorsa bi gidip görün doktora
Sedoliko Merve2119 🧿🧿🧿 gayet iyi bence canım maşallah. 9 ile öğrenmiştin değil mi sen ? Nasıl dayandın kız , ben hemen aynı gün söyledim 🙈😀
Merve2119 Sedoliko korktum Kzuum 🥹🥹 süpriz mi yaptım direk mi söyledin kzuum bugün inşallah söyleyeceğim bende 😅🥰🥰
Sedoliko Merve2119 süpriz yapmadım ya dayanamadım pat diye söyledim. İnanmadı 😀😀 sen ne yaptın söyledin mi 😀
Merve2119 Sedoliko Aminn Kzuum cümlemizin inşallah bebeğim hastaneye gidersen haber et kızlar benimde belim çok ağrıyor yaa 🫣🫣😓
Sedoliko Merve2119 bende bir belirti yok hâlâ, sadece kasık ağrısı ve göğüslerime dokununca ağrıyor. O kadar 🤷🏻♀️
Sedoliko Merve2119 @K-1997 doktora gittim kızlar , sadece kan tahlili aldı. Bebek şimdi görünmez Salı günü gel tahlil sonuçlarınla beraber değerlendirelim dedi 🤷🏻♀️