Merve2119 Sedoliko Sedoliko kzuum benimde normal akıntı ama biraz fazla oluyor bide bebeğim ben jinekolojiye gittimde ilk lan vermeye gittiğimde 1500 den yüksek olursa kese oluşmuş olur demişti bence haftaya Salı yada cuma git büyüsün sende dinlen biraz Kzuum
Sedoliko Anonimanonim regl oldum diye korkarak gidiyorum lavaboya ama akıntı olduğunu görüyorum. Hissediyorum yani geldiğini. Çok ssğol canım darısı başına 🙏🏼
Sedoliko K-1997 aynen canım cuma günü giderim belki doktora. En azından kese görünür diye düşünüyorum 🫣
Eminewwwwww Kızlar ben bu ay klomen kullandım 21 günüm oldu kasık ağrım sırt ağrım ve beyaz süt gibi akıntım var dünden önceki gün test tuttum silik çıktı bir bakar mısınız
Sedoliko Eminewwwwww canım test bozuk gibi sanki , t çizgisi dağılmış gibi geldi gözüme. Sabah ilk idrar ile tekrar dene umarım istediğin sonucu alırsın 🙏🏼😇
Eminewwwwww Bugün bir tane daha yaptım çıkmadı bu testler yanıltıcı olabilir mi yada benim gibi olupta hamile olan varmı
Eminewwwwww Sedoliko yarın tekrar deniyecem 5 gün adetlerime var umarım yarın yaptığım zaman güzel sonuç alırım dua edin bana kızlar