Sedoliko Merve2119 @K-1997 doktora gittim kızlar , sadece kan tahlili aldı. Bebek şimdi görünmez Salı günü gel tahlil sonuçlarınla beraber değerlendirelim dedi 🤷🏻♀️
Merve2119 Sedoliko hadi hayırlısı kuzum sende e nabızdan bak bakalm bebeğim kaç olmuş bende 09.01.24 aldım o zaman gideceğim belki 2 de gidip tekrar kan verebilirim
Sedoliko Merve2119 beta hcg için kan almadı, gerek yok artık betaya bakmaya dedi 🤷🏻♀️ gebelik için gerekli diğer testleri yaptı canım
Sedoliko K-1997 beta için test istemedi canım güzel artmış yeterli dedi 🤷🏻♀️ Salı günü gel bakalım muayene edelim dedi , şimdi bir şey görünmezmiş 😞
Merve2119 Sedoliko @K-1997 n’aptınız kızlar bugün gittiniz mi doktora bende gidip tekrar kan verdim ama sonuçum çıkmadı daha akşama çıkar herhalde
Merve2119 @Sedoliko @K-1997 kızlar benim 826 olmuş perşembe günü vermiştim o zaman 163 dü iyi mi artış sizce
Sedoliko Merve2119 gayet iyi çıkmış canım. Bende en son 705 iken kan verdim doktor artık gerek yok dedi. Bugün gidip çok şükür keseyi gördüm 5+4 te. Doktor 2 hafta sonra gel kalp atışına bakalım dedi. 2 hafta nasıl geçecek bilmiyorum 🙈😀
Merve2119 K-1997 tamam bebeğim çok teşekkür ederim ayy bian çok korktum 🥺🥺 benim kide son regliye göre 4+6
K-1997 Sedoliko benim şimdiden telaş bastı canım yarın 11 de randevum inşallah bende sağlıkla görürüm keseyi sana tahlil falan yaptı mı ne dedi
Merve2119 Sedoliko şükürler olsun bacım vallaha birbirimize dua edelim herkese dua edelim ❤️❤️ @K-1997
Sedoliko K-1997 hiç stres yapma , dualarla git. Allahın izniyle her şey yolunda olacak inşallah 🙏🏼❤️ haber verirsin 🙏🏼
Sedoliko K-1997 tahlil cuma günü yapmıştık , tiroit değerlerim düşük çıkmış onun için doktora görün dedi. O kadar 🤷🏻♀️