Beyzanrrr canım programdan bakınca bebeğin normal görünüyor , görsel nasıl ekleniyor bilen varsa bana anlatabilir mi
Gelişim geriliği
Beyzanrrr sadece kilosuysa genetik de olabilir haftada alması gereken kiloyu alıyor mu o önemli yoksa gelişimi durursa gerilik oluyo
B747474 herşey bu kadar iyiyken bı anda kötü olmasi üzdü beni açıkçası
Mayaaa34 herkes diyor doğuma 1 ay var alır kilo die biz anneler takiliyoruz işte
Minigiim-vebenn52 sadece kilo dedi başka bişi demedi suyumda da azalma yok
Smyye0303 hemen doktoruma söyleyip kullanmam lazım teşekkür ederim bilginiz için
K-Canseven hiç bilmiyorum görsel nasıl
Beyzanrrr kilo için stres yapma bazen genetik oluyor dediğim gibi haftalık gelişimi güzelse sorun yok doktorlar yoktan yere korkutuyo
Beyzanrrr 34 de bebek karın çevresi iki hafta geri kalmıştı benimde 37. Haftadayım bebek az az da olsa kilo alıyor 2800 dü pazartesi günü kontrolde, hiç stres olma bende çok üzülmüştüm 32 de Hersey çok güzeldi neden böyle oldu diye doktorun risk görmezse 38 e kadar bekletiyor benim ki az az da olsa kilo aldı
Aceylanayca inşallah bnmde öyle olur ya rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Kuzum 39 haftalik bebegim 34 haftaya uyumlu dogdu gelisim geriligi oldugu icin 2 kilo dogdu cokda saglikli bu olcumler cihazlarla yapiliyor bende ilk duydugumda korkmustum ama hic korkma devam ederse bu gerilil erken doguma aliyorlar ve kuvezo koyuyolar bir hafta falan yatiyor icini ferah tut bu guzel gunlerini heba etme kendine bir bakmissin kocaman olmuslar
Selam kızlar 31+3 deyim 32 yani bana da gelişim geriliği dendi karın çevresinden 10 gün kadar gerilik varmış.. üzülüyorum aşermelerim bile durdu diyebilirim.. canım çikolata bisey cekse “ama bebeğe faydası yok” diye azıcık bile yiyemez oldum vicdan yapıyorum..
Beyzanrrr benimde gelişim geriliği vardı 34 haftalıkken 2062 gramdı sonra 35 de 2476 oldu 36 da sadece 10 gr almıştı doktorum almak istedi ama ben direttim o ara full fındık ve ceviz yedim 38de 3100 grdı 40+3 de 3520 gr doğurdum
- Düzenlendi
Bence kafana takma canım benimde erken doğum riskim var . 34 te 2 buçuk kiloydu 35 haftalığım 50 gr almış sadece doktorum hiç üstünde durmadı bile . Ve 1 hafta minyonluğu var dedi. Başta bende taktımda boşuna takıyoruz. Bende 2 buçuk kilo doğmuşum sağlıklıyım herhangi bir problemim yok. Eşim 2 kilo 250 gr doğmuş. Birazda yapısalda olabilir. Ben minyonum eşimde orta boylu zayıftır. ulturasondada yanılma payları çok oluyor diye duydum. Biz yiyebildiğimizi yiyelimde gerisi allaha kalmış . Zayıfta doğsa kısada doğsa toparlanıyorlar doğduktan sonra doktorumda öyle dedi. Sadece 2 buçuğa gelebilirsen çok iyi olur erken doğum gibi bi durum olursa küvezde kalma riskide düşer doktorum öyle demişti.
Ozr42 evet bnm doktor da öyle söyledi en azından 2 buçuk kilo olsun dedi inşallah olur
Youngmotherr beni de almak isterse bende diretecegim
Nilayusluakhan işte ilk çocuk olunca çok korktum yetemezsem bebeğe die
Hazy hayatımda sevmediğim şeyleri kilo alsin die yiyorum ona rağmen gelişim geriliği çıktı sinir oluyorum
B747474 sezeryan olmak istemiyorum açıkçası birde oyuzdn kafaya çok taktım