Suu28 birmucize1 selçuk tıpta özel randevu ile prof aybike pekin e gidiyorum. Muayene ücreti 500 tl civarı, ayrıntılı ultrason 1400, ikili tarama 750 idi(15 hafta önce). Memnunum Dr çok tecrübeli ve bilgili. Fakat özeldeki gibi arayıp sorma vs olmuyor
sehrengiz_8 Ebrar042 Ali hoca bana da ara kontrollere gitmemi söyledi. Aişe hocayı rengin hocayı ve güler hocayı önerdi mevki ve konumumdan ötürü merak ettiğim şey ise Aişe hocada mı doğum yapmayı düşünüyorsunuz Ali hocada mı
Ebrar042 @sehrengiz_8 Benim ikiz gebelik erken doğum riskim var ve Büyükşehir hastanesinde yenidoğan yoğun bakım yok o yüzden Ali hocayı düşünüyorum Meram tıpı ama riskim olmasaydı ve hastanedeki imkan da yeterli olsaydı aişe hocada doğum yapmayı da çok isterdim
sehrengiz_8 Ebrar042 büyükşehirde yenidoğan yok mu hiç bilgim yoktu. Benim de erken doğum riskim var bebeğin eşi önde ilk gebeliğim meram tıpta olmuştu bende zaten oradaki yenidoğan yoğun bakım hemşirelerinin bazı söylemlerinden çok rahatsız oldum ondan orayı tercih etmek istemiyordum
Ebrar042 sehrengiz_8 Aynen büyükşehirde yok yenidoğan yoğun bakım Meram tıpın hemşireleri hakkında bilgim yok ama yoğun bakım doktoru çok iyi diye duydum daha önceki bebeğim medovada yattı ama maalesef oradan hiç memnun kalmadım teşhis koymakta bile zorlandılar 6 ay yattı ve kaybettim bu sefer meram tıpı istiyorum o yüzden
sehrengiz_8 Ebrar042 başınız sağ olsun. Meram tıp Konya’daki çoğu özellerden üst seviye bir hastane hem doktorları hem de ekipman olarak ama orada da çok hasta var ve yoğunluk çok ilgi alaka da ona göre oluyor.
Smeyye-425 birmucize1 büyüksehir hastanesine gidiyorum yüzde 20 indirim ile 635 tl ödüyorum nst ücretleri 85 tl Hacer hocaya gidiyorum çok da memnunum dr ali kemal belirvanlida da mesut hocaya da gidiyorum ondan da memnun sadece çok pimpirikli bir doktor eltim medicana tugba sekmenli hocada yaptı memnun du ebeler hastanenin çok iyiymiş ama ben erken doğum riskim olduğu için dogumu ali kemal belirvanlida yapicam
Smeyye-425 Smeyye-425 özel hastanelerde süreci ebeler yürütüyor doğumun son anlarında doktor geliyor özel ebeler var Aysun ebe Şenay ebe çok iyi olduklarını duydum onların ücreti de doğum yaptırmayacaksa 6 bin doğumu evde ebe yaptıracak ise 10 bin 500 tl
Ebrar042 sehrengiz_8 Aynen ilk doğumum meram tıpta oldu o da maalesef erken doğum olduğu için aişe hocada yapamadım ve yer olmadığını söyleyerek bebeğimi medovaya ambulans ile sevk etmişlerdi umarım bunda yer olur ve bebeklerimle beni ayırmazlar bir şey sormak istiyorum bilginiz var mı bilmiyorum ama bebeği yoğun bakımda olan annelerde hastanede yatış yapabiliyor diye duydum bir bilginiz var mı
sehrengiz_8 Ebrar042 hastanede yatış olarak değil ama benim oğlum kuvezda kaldığında orada pek çok anne de evladını bekliyordu. Yenidoğanda yatan bebeklerin annelerine yatakhane yapılmış orada kalıyorlar emzirme saatleri geldiğinde gidip emziriyorlardı. Koğuş gibi düşünebilirsiniz içini de biz üç gün kaldık benim kendi sağlık problemlerimden kaynaklı da yatışım uzadı ama orada durum öyle idi
Meliketrkmn Meram tıp Hasan Energin de yaptım oğlumun doğumunu şimdi 9 haftalık gebeyim yine ona gidiyorum meram tıp da çalışıyordum zaten önceden. Bana serklaj yapılıyor. 10 tane doğursam yine Hasan hocama giderim çünkü vicdan hastaya yaklaşım çok farklı bişey ♥️
Ebrar042 sehrengiz_8 çok güzel düşünülmüş çok teşekkür ederim cevabınız için inşaAllah sıkıntısız kavuşuruz hepimiz bebişlerimize 🫶
Smeyye-425 Babymom-s evet normal doğum yaptı Şenay ebenin sayfasını inceleyin orda tugba hocayla yaptığı bir çok doğum hikayesi var suda doğum filan de yaptırıyor başka bir arkadaşımız yaptı tugba hocada onun sorulan sorulara sert cevap verdiğini söylemiş ne kadar doğru bilmiyorum eltim memnundi özellikle medicananin ebelerinden çok memnundu
Babymom-s Smeyye-425 anladım evet Tuğba hocayla rengin gocayla baya birlikte doğum yaptırıyorlar ama ebe ayarlayamam gibi heralde daha önce de normal doğum yaptım yine öyle olmasını isterim o sebepten doktorun bakış açısı bence çok önemli