Hafsazeynep0 HuzYah00 HuzYah00 bende ssvd için gitmeyi düşünüyorum tavsiye edermisimiz haftanız ne kadar birde iki doğum arası ne olacak acaba bende şuan araştırma içerisindeyim
HuzYah00 Hafsazeynep0 ilgisi ve bilgilendirmesi açısından ben memnunum. 32.haftadayım. İki doğumum arası 26 ay olacak inşaallah. Muayene de içime sinmeyen hiç bir şey olmadı şuana kadar.
annelik_4 birmucize1 Şehir Hastanesi’ne gidiyorum nasip olursa dogumuda orda yapcm doktor değişebiliyor randevu yogunlugundan dolayı ama gittiğim doktorlardan da memnunum
Hhtcry HuzYah00 bende ssvd için konuştum ebeyle anlaşmamız gerekiyormuş siz hiç konuştunuz mu fiyatları ne kadar ve ne kadar zaman ilgilenecek ebe haberiniz var mı
HuzYah00 Hhtcry ocaktan sonraki hastane fiyatı değişti mi bilmiyorum en son ssvd için 20 bin TL istiyordu hastane, 7 bin TL de ebe istiyor ayriyeten. Ebeye 20.haftadan sonra kayıt açtırıyorsunuz doğuma kadar belli haftalarda çağırıyor veya kontrol istiyor doğumda da hastanede yanınızda bulunuyor ve doğumu yönlendiriyor doktorla beraber.
Hhtcry HuzYah00 ben konuştuğumda kasımın sonuydu sanırım doktor 25 dedi ssvd için ama ebeyi merak etmiştim çok teşekkürler
221120 HuzYah00 mümkünse instagramdan bilgi paylaşımı yapabilir miyiz? Bende 32 haftalık gebeyim ve ssvd istiyorum aynı şekilde medicanada takipliyim
HuzYah00 221120 instagram kullanmıyorum maalesef. Buradan özelden mesaj atabilirsiniz elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım 🌼
erkencikus_ birmucize1 şehir hastanesine gidiyorum özlem ece başaran açıl doktorum ilk gebeliğimde de buraya gitmiştim
BinnurG annelik_4 ben de mete hocaya gidiyorum da randevu bulamıyorum kesinlikle ilçede olduğum icin de erken gidip sıra almam cok zor olur öyle durumlarda ben de farklı birine gitsem sorun yaparlar mi acaba çünkü bi kere başıma gelmişti
BurcuY92 birmucize1 Özel Medova Hastanesi, Seçil Kahveci Elsürer, muayene ücreti sosyal güvencesi olana 850 TL. İlgisnden, güler yüzlülüğünden, ayrıntılı açıklamalarından çok memnunum :)
Sweety11 BurcuY92 merhaba bişey sormak istiyorum bende Seçil hanıma gidiyorum fakat Doğumla alakalı pek bişey konuşamıyoruz onu ebelerle konuş diyerek onlara yönlendirdi bu benim kafamı karıştırıyor yani ben daha samimi olmak istemiştim doğum sırasında da rahat olmak için ama sanki o sadece bebekle ilgileniyor Doğumla hiç alakası yok gibi 😕
annelik_4 BinnurG randevu almak zor oyuzden sorun yapmazlar bence çünkü bende iki farklı doktora gidiyorum sorun olmadı sonuçta sistemde sonuçlar gözüküyor her doktorda görebiliyor