Babymom-s Smeyye-425 anladım evet Tuğba hocayla rengin gocayla baya birlikte doğum yaptırıyorlar ama ebe ayarlayamam gibi heralde daha önce de normal doğum yaptım yine öyle olmasını isterim o sebepten doktorun bakış açısı bence çok önemli
Sweety11 BurcuY92 merhaba bişey sormak istiyorum bende Seçil hanıma gidiyorum fakat Doğumla alakalı pek bişey konuşamıyoruz onu ebelerle konuş diyerek onlara yönlendirdi bu benim kafamı karıştırıyor yani ben daha samimi olmak istemiştim doğum sırasında da rahat olmak için ama sanki o sadece bebekle ilgileniyor Doğumla hiç alakası yok gibi 😕
BurcuY92 Sweety11 Merhaba ben doğumu devlet hastanesinde yapacağım oturduğum yere yakın konumda. Kendisine 30 haftalıkken doğumu sordum daha çok erken doğum konuşmak için erken doğumu çekmeyelim şimdi zamanı gelince konuşalım dedi :)
Sweety11 BurcuY92 ya işte banada sürekli böyle diyor diye diye 36. Haftaya geldim bilmiyorum sanki ebeler doğurtacak ve Seçil hanımın bi ilgisi olmayacak gibi hissediyorum açıkçası biraz korkuyorum ben ebelerden o yüzden takıldım bu duruma sizdede böyle mi diye
Kubraa88 birmucize1 Merhaba; Ben ilk gebeliğimde başkent hastanesi prof. Emel ebru özçimene gidiyordum riskli bir gebeliğim vardı servikal yetmezliği var bende çok şükür serklajla 34. Haftada oğlum doğdu şuan 3 yaş 4 aylık, şimdi ikinci gebeliğim 8 haftalığız yine emel hanıma gidiyorum muayene ücreti 1300 tl
birmucize1 Kubraa88 merhaba bu sorudan sonra medicanada tugba hocaya karar verdim :) suan 20+6 haftaligiz onunla devam ediyorum bende :)
Kubraa88 Başkent hastanesinde yenidoğan küvezi var benim oğlum hiç küvezde kalmadı çok şükür ama erken doğum riski olanlar için çok önemli bir konu bence, her hastanede yenidoğan yoğun bakımı yok malesef
BurcuY92 Sweety11 Bugün kontrole gittim kendisine gayet ilgiliydi. 37. haftada çatı muayenesi için yeniden çağırdı. Ayrıca devlette her şey iyi diye gönderdiler sürekli Seçil Hanım kilosunun biraz gerisinde bol bol protein tüket dedi, ek b12ye de başladı.
Sweety11 BurcuY92 kaçıncı haftadasınız ve ilk gebeliğiniz mi ?banada 37 de yapcam dedi ben pazartesi gitcm 36+4 de yapar mı acaba bana çatı muayenesi
BurcuY92 Sweety11 35+5 benim, ilk gebeliğim. Dün acile gitmiştim Ali Belviranlıya alttan muayene olmak istemediğim için imza ile çıkardılar fakat Seçil Hanım daha erken muayene için doğumu tetikleyebilir bekleyelim dedi. WhatsApp hattından bir sorun isterseniz cevap veriliyor mutlaka.