18 Aralık doğum yapanlar klübü saat 10:00 toplanıyorduk neredesiniz 🤗
Gkgk canım ben 12 saat sancı çekince çok şükür geldi biraz ama.yara bere içindeyim perişan oldu goguslerim ağlaya ağlaya emziriyorum tek tesellim bu acılara rağmen süt gelmiş olması buna da şükür katlanicaz. Canım vazgeçme emzirmekten elbet gelecek vücudumuz bunu yapmaya programlanmış ne olursa olsun her mamadan önce aglasa da istemese de bir kaç dakika dene bir de inan geleceğine. Gergin stresli başlama etkiliyor o da. Yalnız odada emzir herkes olmasin yanında biraz psikolojik bir süreç. Hayal kurarak gevşeyerek aglamasini stres yapma onun iletişim şekli bu aglamasindan sesinden haz almaya çalış. Kolaylıklar diliyorum. ASM lerden gittiğin hastaneden yardım almaktan cekinme. Dua ediyorum senin için kuzum.
18 aralik gece 10: 40 kizlar sutum gelmedi ne yapacagim
Mutluluk71 benimde sütüm gelmedi taşlaştı artık göğsüm şimdi doktorumla görüştüm pompa ile sağ yada gel sağalım şakın emzirmeyi bırakma dedi şimdi deneyeceğim
Filizsmh ben pompa aldım akşam üstü 2 oldu sağdığım ilkine göre biraz daha çok geldi ağlaya ağlaya emziriyorum beni unutmasın diye gelmiyor ama olsun göğüslerim taşlaştı mastit olma yolunda gidiyorum 😢 bende mama veriyorum mecburuz zamana ihtiyacımız var ağlamaktan helak oldum ama yapacak bişey yok 😢 hepsini çok basit atlattım emzirme olayı tuz biber oldu hepsine
Evet bende mallik ettim almamakla hangi marka aldın canım