Filizsmh şükürler olsun bu gümleri gördük çok sevindim hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla yaşasınlar. Benim sütüm yetmiyor daha tam gelmedi bugün mama verdim artık siz ne durumdasınız 🥺
    Filizsmh aaa sonu aynı gibi hikayemizin. Sana ve bebeğine sağlıklı günler olsun inşallah bağışlasın sizi birbirinize.
    Elcindyn inşallah ciddi bir şey değildi r şimdiden geçmiş olsun Allah kavuştursun yavruna.
      Mavi20 gözün aydın canım çok çok sevindim adına Allah bağışlasın
      Gkgk canım ben 12 saat sancı çekince çok şükür geldi biraz ama.yara bere içindeyim perişan oldu goguslerim ağlaya ağlaya emziriyorum tek tesellim bu acılara rağmen süt gelmiş olması buna da şükür katlanicaz. Canım vazgeçme emzirmekten elbet gelecek vücudumuz bunu yapmaya programlanmış ne olursa olsun her mamadan önce aglasa da istemese de bir kaç dakika dene bir de inan geleceğine. Gergin stresli başlama etkiliyor o da. Yalnız odada emzir herkes olmasin yanında biraz psikolojik bir süreç. Hayal kurarak gevşeyerek aglamasini stres yapma onun iletişim şekli bu aglamasindan sesinden haz almaya çalış. Kolaylıklar diliyorum. ASM lerden gittiğin hastaneden yardım almaktan cekinme. Dua ediyorum senin için kuzum.
      18 aralik gece 10: 40 kizlar sutum gelmedi ne yapacagim
        Krm şükür ki şimdilik bir sorun yok takipteyiz 🙏 inşallah sağ Salim kavuşurum kızıma ☺️
        Mutluluk71 benimde sütüm gelmedi taşlaştı artık göğsüm şimdi doktorumla görüştüm pompa ile sağ yada gel sağalım şakın emzirmeyi bırakma dedi şimdi deneyeceğim
        Elcindyn Protein kaçağı ve aşırı ödemden dolayı haftası da artık küçük değil riske girmeyelim alalım dedi doktorumuz. Darısı başınıza inşallah
          Mavi20 Benimde sütüm yok ve canım sıkılıyor mama veriyoruz yoksa sarılık olur dedi doktor.
            Filizsmh ben pompa aldım akşam üstü 2 oldu sağdığım ilkine göre biraz daha çok geldi ağlaya ağlaya emziriyorum beni unutmasın diye gelmiyor ama olsun göğüslerim taşlaştı mastit olma yolunda gidiyorum 😢 bende mama veriyorum mecburuz zamana ihtiyacımız var ağlamaktan helak oldum ama yapacak bişey yok 😢 hepsini çok basit atlattım emzirme olayı tuz biber oldu hepsine
              Mavi20 Bende pompa almayı düşünüyorum üstüne birde sarılık olup fototerapi için yatmasından korkuyorum. 😞 inşallah biran önce bunları da atlatırız 🙏
                Filizsmh zaman kaybetme almayı düşünüyorsan o kadar pişmanım ki listemde vardı bi kaç yerde gereksiz diye okuyunca ihtiyaç dahilinde alayım dedim bugün akşam üstü eşim apar topar gitti Yüksel fiyata aldı geldi. Benim şimdi daha iyi geldi sütüm
                  Evet bende mallik ettim almamakla hangi marka aldın canım
                  Filizsmh lansinoh çiftli vardı sadece yaşadığım şehirde acil onu aldık memnun kaldım. İlk sağımda 5 ml çıktı sonra 30 ml çok canımı acıtmıyor. Hemen faydasını gördüm her sağdıcımda daha fazla delik açılıyor. Kremde kullanıyorum.
                  Filizsmh benimde dün yapılan son testlere göre bir risk görmedi doktorum yarın yine kontrolümüz var sorun görmezse 15 Ocak’ta kızımı alacağım kucağıma 🙏💕