Busragul52 Zeynov Bu videoda 14 haftalıktı. Şuanda 17.haftadayım. Bu haftasonu yine gideceğim. Bu ultorsonw göre anlayabiliyor musunuz?
Aymiraaymiram Busragul52 birde instgramda bi doktor var hep bacak arası cinsiyet tahmini gösteriyor tavsiye ederim kıyaslayabilirsiniz drmehmetboz erkek pipisi farklı görünüyor
Busragul52 Aymiraaymiram Peki bu ultoroson fotoğrafına göre yorum yapr mısınız https://mutluresim.com/image/nuxXRj
Aymiraaymiram Busragul52 canım ben pek anlamıyorum burada nette kendimdeki tercübelerle kıza benzettim rabbim gönlüne göre versin inşallah 🤲
Busragul52 petekceee Bugün farklı doktora gittik ve kız dediler.17 haftamızdayız. Kesin kız dedi. Ultosonda bursa sizce yanılma olabilir mi? 3 hafa önceki ultosondaki bacak arasında görünen neydiki o zaman
Busragul52 @Aselsmoms Merhaba bacak arasında böyle bir an yakaladık. Sizce kordon mu bu yoksa pipi mi? Bakabilir misiniz
Busragul52 Eslem2112 Peki profilimdeki diğer ultroson fotoğraflarına baksanız acaba çokmu şey isterim🤦♀️😊 onlara göre tahminde bulunurmusunuz
Eslem2112 Busragul52 kıza benzettim ama cikintisi biraz değişik yani sonucu ogrenirsen haber ver canım