Busragul52 petekceee Bugün farklı doktora gittik ve kız dediler.17 haftamızdayız. Kesin kız dedi. Ultosonda bursa sizce yanılma olabilir mi? 3 hafa önceki ultosondaki bacak arasında görünen neydiki o zaman
Melson20 Busragul52 kiza benziyor evet, 14 haftalik oglumda bile bacak arasi cok belirgin 17 haftada erkek olsaydi cok daha belirgin olurdu. 🌼 🥰
petekceee Busragul52 demekki önceki ultrason da gözüken kordonmuş eğer kesin kız diyorlarsa dönmez diye biliyorum Benimki 17. Haftamda netleşmişti Üç çizgi aşağı doğru bakarsa kız Erkekse yukarı doğru çıkıntı oluyor bacak arası Sanırım artık hazırlık yapma vakti gelmiş 💖 Dolaplar pembeye dönecek 💖🧿
Busragul52 Minigiim-vebenn52 Bugün doktor cinsiyete kız dedi ama ben neden hala erkek hissediyoeum🤦♀️🤦♀️😊😊 sizce yanılma olabilir mi. Bugünki bacak arası ultoson
Busragul52 Minigiim-vebenn52 Çok ilginç ama kesin kız dedi doktor ben hala inanamıyorum nedense , hep erkek diye hissetmiştim . Çok feci yanıldım😊😊
Zeyd_Mom_22 Bence erkek bebek😕ola bilir pozisyonu iyi olmamış kız gibi görünmüş. kızın erkeğe benzemesi problem olmaz ama erkekten kıza ne bileyim. ama pipi zaten görünüyor ilk fotografda hakkınızda hayırlısı olsun🫶🏻
Busragul52 Zeyd_Mom_22 Ay çok kararsızım ya, gerçekten çok merak ediyorum. İlk bacak arası ultoson ile bu ultroson arasında çok fark var gerçekten bende öyle düşünüyorum. Ama ilk fotodaki kordonda olabilir
Zeyd_Mom_22 @“Busragul52”#p30744119evet biraz insan heycanlanıyor acaba ne diye anlıyorum. kordona benzetemedim ben. genede hayırlısı olsun. Sağlıklı olsunda ❤️
Busragul52 Zeyd_Mom_22 Tabiki sağlıklı olsun öenmli olan o ama alışverişede başlamam lazım😊 bide sizden rica etsem bunada bakabilir misiniz
Zeyd_Mom_22 Busragul52 anlıyorum evet çok iyi anlıyorum sizi bende meraktan çatlıyorum son 2 günüm kaldı😄. Baktımda fotografa çok garip ama sanki kızada benzedi 2 tane gibi gözüktü🤔 o yüzden kafam karıştl. doktor 100% eminlikle söyledi dimi?
Zeyd_Mom_22 Busragul52 11+6 haftalığında gidicem doktora .ben Azerbaycanlıyım canım o yüzden baküde gidiyorum doktora oğlumda söylemişlerdi doğru çıktı)) 12 haftada öğrenmiştim bu bebişimde önden gidiyor gösterir umuyorum🤭