Hastane çantamı hazırladım. İnce battaniye vardı onu koydum. Müslin örtü hiç almadım gerek var mı sizce? Kullanım alanları nedir? Oldukça sade bir çanta hazırladım
Sizce müslin örtü çok gerekli mi?
Bktgzdd bende canta hazirlamaya başlayacağim kıyafetleri yıkadim ilk gebeliğim neler koydunuz bahsedebilirmisiniz
ilk bebeğim de almıştım yumuşak ve ince olması yaz ayları için çok ideal ouset üstüne örttüm çokca hava alması için iyiydi. bebegı saraken kundak yaparken de yumusak olması avantajlı geldi bana ve uyurken üstüne incecik örtü aradıgımda hep muslin örttüm ..ikinciye hamileyım yaza doğum inşallah yine muslin örtü alacagım
Eflinlina
Ben Bebek için
15 adet bez
Bir paket pamuk
Islak mendil
Pişik kremi
5 li 2 tane hastane takımı
Fotoğraf çekimi için hastane takımı
1 adet battaniye
1adet müslin örtü , 1 adet kundak
Ağız mendili
1 tane yelek
Burun aspiratörü
Anne için
2 takım pijama
1 tane gecelik
1 takım fotoğraf çekimi için pijama
4 adet iç çamaşırı
Emzirme sütyeni
Çorap
Göğüs ucu kremi
Göğüs pedi
Depend
Normal kadın pedi
Tarak
Bktgzdd ben 1 nohut battaniye 1 hastane çıkışının battaniyesi bide Müslin koydum. Müslini bebegın yatağına sermek için koydum, nohut battaniyeyi hastaneden çıkarken poşeti kapatmak için koydum malum hava buz gibi olacak. Hastane çıkışı battaniyesi de bebek ilk giiyinince üstünü örtsünler diye koydum☺️
Deryam35 cokkk teşekkür ne güzel abartıdan uzak mis gibi olmuş 🙏🌸
Bktgzdd kesinlikle sarı tülbent eşarpta koymalısınız bebek doğduğunda hastanede beşiğinde yüzüne örterseniz sarılık için faydalı
Bktgzdd yaz için çok güzel oluyor her şeyde kullanıyordum ben mesela hastaneye giderken sedyeye yatırmadan önce müslin seriyorum öyle yatırıyorum muayenede bir yere giderken açıyorum altına yazın banyodan çıkarırken onu kullanıyordum sarıyordum müslin bornozuyla oyun oynicağı sırada da kullanılır altına açılır güzel ben severek aldım kullandım
Kışın dogum yapıcaksan 1 tane yeter ama yazın çok gerekli oglumda çok lazım oldu şimdi gene yaz bebegi olcak aldım 2 3 tane
Bktgzdd ilk doğumum yaza denk gelmişti hiç battaniyem yoktu o yüzden aldım hava geçirme açısından gerçekten çok güzel terletmiyor ama zaten ince battaniyeniz varsa tekrar para harcamayın derim