En temel ilac evet su. Fakat bazı durumlarda gene de ilac kullanmak gerekebiliyor.
Ben çok farklı şey denedim ama ilaçtan kacamadim ne yqzikki bendeki enfeksiyon dirençli çıktı.

_annee bazen ilaç yetmeyebiliyor en iyisi ilaç kullanmak garanti oluyor

Erken doğumu tetikliyor doktorunuz verirse ilaç kullanın

_annee sağlık ocağına fazla güvenmeyin idrar tahlili için. Aile hekimim kendisi söylemişti bunu bana. Sağlık ocağında laboratuvar ortamında sonuca bakılmadığı için Hastane ortamında yaptırmanı tavsiye ederim.

Popi nasıl laboratuvar ortamında bakılmıyor onlar tabi ki laboratuvarlara yollanıyor ben mi yanlış biliyorum acaba

Popi sağlık ocağındaki verilen tahliller laboratuvara gönderiliyor zaten

Asus1 hayır doğru biliyorsun laboratuvara yollanıyor öbür türlü yollanmasa sonuçlar hemen çıkardı zaten

_annee İlaçsız geçmez.Eger tedavi edilmezse amniyotik sıvıyı bozar ve erken doğuma yol açar.

Popi Saglik ocağında tahlil verirsin saat 10 da laboratuvara gider.Ne saçma bir bilgi vermişler.

Popi yani hastanede tekrar mı yaptırmam lazım tahlil

_annee ben şimdi geldim acilden hafif bir enfeksiyon var dedi bi toz ilaç yazdı gece yatmadan önce iç sabaha kadar mesanende dursun dedi.

_annee maalesef canım geçmiyor günde 3 lt su içtim ama yok gelmedi ilaç kullandım ancak ozaman geçti Doktor’un sana uygun ilacı veriyor korkma

Esraalic ben sabah 5 e kadar tutabilmiştim 🤣🤣 dayanamayıp yaptım öok zorluyor aklıkda olsun gerçi ben 6 7 aylık hamileydim bebek mesaneme çok baskı yapmıştı

Asus1 aile hekiminin kendisi öyle söyledi . İdrarımda protein çıkmıştı tahlil sonuçlarını kadın doğuma gösterip tahlili tekrarlamasını istemişti. Hastanede çıkan sonuç sağlık ocağı kadar yüksek değildi hatta.