Esraalic _annee ben şimdi geldim acilden hafif bir enfeksiyon var dedi bi toz ilaç yazdı gece yatmadan önce iç sabaha kadar mesanende dursun dedi.
pnarusluu Esraalic ben sabah 5 e kadar tutabilmiştim 🤣🤣 dayanamayıp yaptım öok zorluyor aklıkda olsun gerçi ben 6 7 aylık hamileydim bebek mesaneme çok baskı yapmıştı
pnarusluu _annee maalesef canım geçmiyor günde 3 lt su içtim ama yok gelmedi ilaç kullandım ancak ozaman geçti Doktor’un sana uygun ilacı veriyor korkma
pnarusluu _annee ne ilacı verdiğini bağlı belki tek kullanımlıktır belki antibiyotik verir bilemiyorum
pnarusluu Esraalic haftaya göre uygun ilaç verir Doktor’un kaşıntın ve akıntın olduğunu doktoruna söyle idrar tahlili isteyecektir
Popi Asus1 aile hekiminin kendisi öyle söyledi . İdrarımda protein çıkmıştı tahlil sonuçlarını kadın doğuma gösterip tahlili tekrarlamasını istemişti. Hastanede çıkan sonuç sağlık ocağı kadar yüksek değildi hatta.
Asus1 Popi biri halk sağlığı laboratuvarına gönderiliyor diğeri hastanenin kendi laboratuvarı o yüzden farklılık olmuştur
Popi Pamuk Ama hastane ile sağlık ocağı idrar tahlili gerçekten farklı çıkmıştı. Öyle mi denk gelmişti yoksa aile hekimi dediği gibi mi bilmiyorum tabii.