Beyzab95 umrumdadegil sonradan alışıyorsun 😅 başlarda çok pimpirikleniyordum 1 saat yatıyordum sonra zamanla 30dk düştü sonra 20-15-10 🤣🤣
umrumdadegil Beyzab95 1 saat yattım ama dayanamadım çok fena oldum ya güya fitili atmadan gittim ama hiç bi işe yaramadı 😂
Aryaam umrumdadegil ben önce idarraa cikiyorum daha sonra fitili kulaniyorum canım ne kadar dursa o kadar iyi
Beyzab95 umrumdadegil 1 saat çok ya 😅 bende başlarda öyleydim 2 aya yakın kullandım tabi kanamalar vs olduğunda bazen oral almak zorunda kaldığım zamanlarda oldu ama gerçekten 20 dakika tam yeterli oluyor için rahat etmezse 30 dakika ☺️
Beyzab95 umrumdadegil kaıslmaları kesmiştir bayağı ☺️ ne kadar kullan dedi bir tarih verdi mi ben yarın gidince 15 gün kullanayım dicem en azından 33. haftaya kadar kullanayım rahim ağzına biraz etkisi olsun
19931994 Tgys umrumdadegil bende kullanıyorum sabah akşam ama 1 saat bile uzansam ayağa kalktığımda ve çamaşırımda hep beyaz beyaz akıyor inşallah işe yarıyordur 🙏
Tgys 19931994 o hep gelicek zannetmeyin ilac iceriye gitmiyor ama gidiyor merak etmeyin siz hareket edinki kalan ilac iceride erisin.
umrumdadegil Beyzab95 yok tarih vermedi zaten kendi doktorum yoktu başka doktordu kendi doktorum 1 hafta sonra gel dedi o zamana kadar kullanırım ona sorarım ne yapmam gerektiğini. Coraspin kullanıyordum onu bıraktırdı doktor nolur nolmaz diye
Beyzab95 umrumdadegil evet evet acayip akıyor hiç takılma tamamını almıyor zaten en içeri doğru it böyle bir en az 4cm gitsin içeri dışarı falan çıkarken günlük ped takmak zorunda kalıyordum aşırı akıntı yapıyor normal o fazlalığını atıyor ☺️