Bsr1905 Ben günde üç kere kullanıyordum zaten ne kadar gitmesende çamaşırına çoğu çıkıyor hiç öyle şu kadar tutuyumda öyle gidiyim demedim doktor hiç öyle bişey söylemedi bana
umrumdadegil Bsr1905 banada doktor bişey demedi kağıdında da baktım yazmıyor ama yinede tam gitmez içeri diye düşündüm
Beyzab95 Tgbaaygn şöyle benim plasenta kaynaklı lekelenmelerim oluyordu onun için o ilacı kullanıyordum zaten ama normalde kahverengi leke yapmaması lazım olağan dışı bir durumsa lekelenme sizde doktora gidin önemli olabiliyor ☺️
Mermar umrumdadegil öncesinde wcye gidip öyle yapıyorum ilacı 1 saat yatmaya çalışıyorum. Bazen mecbur yarım saat yatmam gerekince çok çıkıyor dışarı 1 saatte o kadar olmuyor ama
Mermar umrumdadegil Öncesinde suyu azaltabilirsiniz ben sabah akşam yapıyorum. Yapmadan en az 1 saat önce suyu kesiyorum
umrumdadegil Mermar öyle yapayım artık sabah kalkıp lavoboya gittikten hemen sonra yapsam daha iyi sanırım akşam da 1 saat önce su içmem
Mermar umrumdadegil Aynen öyle yapabilirsiniz ilk başlarda sabah bende öyle yapıyordum sonra kahvaltım gecikiyor diye kahvaltıdan sonra yapıyorum zaten 1 bardak çay içiyorum 1 saat dayanabiliyorum
umrumdadegil Bsr1905 yok bana sadece hastaneue gittiğim gün iğne serum fitil yapıldı. 4 doz ciğer geliştirici yazdı ve progestan kullanmaya başladım başka bir şey başlamadı
Bsr1905 umrumdadegil herkes başka bişey uyguluyor demekki sizin ki fitille yetebilen bişey tuvaletiniz çok gelirse tutmayın ama iyi olmazmış Rabbim şifa versin inşallah
HayaLim_Panbik umrumdadegil cane bende kullanmisdim. Dr yum bana fitil olarak vermisdi ve en son gece yatmadan once wc cikiyordum ve fitil atip uyumaya geciyordum oyoe önermisdi