_Tazeanne benimde Mayıs başı bir tane patikleri var babamıza cinsiyet sürprizi yapmak için almıştık başkada çöpü bile yok😂😂

Snem33 3 ay 3-6 ay oluyor ama her markanın kalıpları değişiyor tabi. Ben geçen gün yelek aldım bı yenidoğan bı 3 ay. Yenidoğan daha büyüktü 🤭 kıyafetleri birbiriyle karsilastirabilirsin.

Tatar59 Cm olarak da bakabilirsin. 50-52cm yenidoğan. 56 cm 3 ay, 62 cm 6 ay olarak geçiyor.

Tatar59 anladım şimdi evet kalıplar çok farklı bide ben hiç yenidogan bebek elime almadım korkardım Bi yerine birşey olacak diye ölçü betimlemesi bile yapamıyorum kafamda nasıl olacak bilmiyorum kendi bebeğime bakarım herhalde 😁😁

semakayaa esasında bu benim ikinci çocuğum olacak ama unuttum resmen kıyafet alırken zorlanıyorm 5 sene geçti aradan 😃 bide çok ortada aylara geliyo insan kestiremiyo havayı 😃

Tatar59 benimde aklımdan öyle yapmak geçiyor ama bı yandanda şimdi al herşey pahalaniyo diyo 😃 iki tulum aldım iki üç tane alt üst takım aldım zıbın felan almam muhtemelen ilk çocuğumdan kalanları kullanır diye düşünüyorum bazı şeyleri. Ama yazlık hiç birşeyi yok o kısmına karar veremedim tsort ağırlıklı mi alayım mevsimlik tarzi mi bilemedim

Bnm 4. Geliyo herşeyden 3 er tane aldım çünkü cabuk büyüdüğü için o yüzden 2 ve3 beden büyük aldım ağrılarım çok bnm ya uyuyamiyorum sizde de var mi böyle ağrılar

senafa_ şimdi şöyle benim bi düşüğüm oldu bu hamilelik de planlı oldu ama bağ kuramadım bi istemedim gibi oldu hormonlarla alakalı galiba sonra doktorum bebek için küçükte olsa bişeyler al iyi gelicek dedi öyle başladım bi baktım yavaş yavaş herşeyinş almışım 😂

MervEfehan ay o zaman giyer ya en azından uzun kollu zıbın patikli alt dimi ben aydındayım o yüzden almıyorum zaten sıcak olucak diye 😂

MervEfehan bulunduğunuz bölgeye göre değişir ben suan Balıkesir’deyim ama doğumum İzmir’de olacak nasipse oraya göre alacağım ilk 0.3 ay şeylerini normal aldım zaten ev içinde battaniye içinde olacak kışlık bisey almadım mart sonu nisan başı bizimki

Hatice--- benimde öyle geliyor doğum zamanım. Sanırım ben bir iki tane uzun kollu badi tayt felan Alicam emin olamadım

MervEfehan ilk zamanlar için al sonra havalar değişiyor zaten çok kisliga gerek yok o yüzden bide kilosuna göre alırsın zamanla

spapatya 😂ya bende aslında bi yandan almak istiyorum bi yandan erken mi diyorum kendimi kandıra kandıra bi kaç bişey almış bulundum 😂😂😂😂

Snem33 bakarsın ya onlar kendine öyle güzel baktiriyo ki 😅 ilk günler giydirmek falan soğuk ter dokturuyor insana ama zamanla alışırsın.

MervEfehan ben hiç yazlık almadım. Alırsam 6.9 alırım ben. Şubat sonu Mart başı gibi bizim. 6.9 kesin yaza denk geliyor.

MervEfehan asıri kalın kiayfetler almadım zaten ilk 40 gün evde olurum benimde Mart sonu Nisan başı gibi doğumum dışarı hep uzun kollu aldım dışarı çıkarken de bataniyesi falan olur üşümez diye düşünüyorum 3 aylık kiayfetler daha alamdim 1_2 tane anca var onu da duruma göre trenyoldan yada başka sitelerden sipariş veririm diye düşündüm ama şuan için. İlk kıyafetleri hazır 0.3 ayliklar yani 11 tane aldım zibinlari uzun kollu ve yarım kol aldım geneli 5 takım aldığım için eldiven şapka ekstra dan almadım müslim örtuler muslim battaniye orta kalın battaniye hazırladım bir şekilde birşeyler 🙂

aslhnkrts9 🤣🤣🤣 arada banada geliyolar aslında ben de alayım o zaman yavastan 😃 kızım varda ikisine yetememe korkusuyla basa cıkmaya çalışıyorum bazen

senafa_ öyle güzel yetersin öyle güzel bakarsın ki sanırsın hep öyleydi hayatın ❤️