Nasıl kıyafetler alıyorsunuz bebislere Mart sonu Nisan başı gibi doğum yapcam 3 aylık olduğunda temmuz a geliyor nasıl kıyafet Alcam hiç bilemiyorum 😃 temmuzda tişörtle felan üşür mü acaba diyorum

MervEfehan valla ben tulum falan aldım soğuk olursa yelekle giydiririm sıcak olursa tek diye düşündüm bilmiyorum 🤣🤣

MervEfehan iki tane 5li hastane çıkışı 3 tulum çokça zıbın bi tane salopet aldım 😂 24 nisan görünüyor benimde uygulamada çok sıcakta sadece zıbınla gezdirmeyi düşünüyorum ben 😂

Duruma göre tecrübe ettikçe almak bana mantıklı geliyor ama bilmiyorum üşümez heralde koz temmuzda 😂

MervEfehan hepsi birbirinden güzel ve pahalı olduğu için seçemiyorum 😂 tulum alt üst takım 5-6 tane aldım bir hevesle büyüklerle görüşmemek gerekiyor bu süreçte yazık küçülecekler çok alma diyip heves kırıyorlar

bende pamuklu zıbın vs tulum falan aldım çok kalın şeyler almadım açıkçası duruma göre üzerine hırka yelek vs giydiririm diye düşünüyorum

MervEfehan benim ilk çocuğum ne alacağımı bilmiyorum aldım ama sanki hepsini 1 2 defa giyecek gibi hissediyorum 5 6 tane alt üst takım var hepsi uzun kollu yenidoğan sizce bir kaçını büyük almalımıyım?

aslhnkrts9 ay aynı gün 24 nisan bizim de ben daha hiç bisey almadım ya erken die erken değil mi yoksa 😅

MervEfehan kızım 2 Nisan’da doğdu. 3-6 aylık uzun kollu pijama takımları giydi yendioaganlar üç ay boyunca giyilmiyor çünkü illa 3-6 aya gececeksiniz. Kizsa elbise falan alabilirsiniz 3-6 ay için. Yazlık için bekleyin almayın bence. Kilo boy durumuna göre yazlık alışverişini yaparsınız. Yani yenidoğan ve 3-6 ay kışlık olarak alabilirsiniz. Yazlık 3-6 da olabilir 6-9 da. Bekleyip görmek en iyisi

10 çorap yenidogan
              6li ağız mendili
              Yenidogan takım 5li
              5 tane çıtçıtlı atlet 3ay
              1 alt üst takım 3 ay
              4 çıtçıtlı atlet 6 ay
              2 çıtçıtlı desenli 6 ay
              Patiksiz alt 2 tabe 6 ay
              4 eldiven aldım
              5 patikli tulum 2si yenidogan

Nisan sonu benimde 5-6 tane uzun tulum aldım Temmuz ağustos için kısa kol alacağım İstanbul nemli ve çok sıcak oluyor

Tatar59 alışveriş yaparken beden olarak sadece 3 ay yada 6 ay yazıyor 3-6 ay dediğiniz hangisi oluyor kusura bakmayın ilk çocuk kafam karışıyor

_Tazeanne benimde Mayıs başı bir tane patikleri var babamıza cinsiyet sürprizi yapmak için almıştık başkada çöpü bile yok😂😂

Snem33 3 ay 3-6 ay oluyor ama her markanın kalıpları değişiyor tabi. Ben geçen gün yelek aldım bı yenidoğan bı 3 ay. Yenidoğan daha büyüktü 🤭 kıyafetleri birbiriyle karsilastirabilirsin.