Kızlar neler aldınız bebek odasını bebek arabasını aldınızmı yoksa daha bekliycekmisniz almak için ? Ben bebek odasını henüz almadım hastane çıkışı bebek arabası vs aldım

Bizimde mayısta kısmetse şimdilik bır cıft patikten başka bişey almadım 🙈açıkçası 2-4 yaş arası çocuğu olan çok arkadaşım var pek çok şeyi onlardan alacağım mart gibi de odasını yapmayı planlıyorum ama sadece dolap ve şifonyer alacağım

Benim de doğumum Nisan sonu Mayıs başı kıyafet dolabı sifonyer aldik biraz da kifayet önümüz deki aydada arabasını alicaz inşallah

yavrusincabim1807 Allah nasib ederse bende Mayıs sonu yapicam doğum oda yapmicam park yatak aldım banyo malzemelerini ve bı kaç tulum aldım.araba için az daha beklemeyi düşünüyorum garantisi hemen başlayacağı için biraz bekleyi planlıyorum.daha arabaya kararda veremedim

Benimde kısmetse mayıs sonu gibi olucak doğumum, bebek arabası aldık yeni yıl öncesi zamlanmadan önce büyük parça birseyi halletmek istediğim için . Banyo setini bebek banyo bakım seti, hastane çıkışı , birkaç tanede tulum aldım o kadar , kendim içinde gümüş kapak , göğüs bakım seti vs aldım o kadar devamı ilerleyen aylarda 😬

yavrusincabim1807 bende mayıs ama 1 çorap bile almadım henüz 😂♥️ ama ilk büyük ve pahalı eşyalardan başlamak istiyorum oda yapacağım yatak beşik dolap şifoniyer bebek arabası ve elektrikli ana kucağı ilk bunları alacağım araştırıyorum şu an daha sonra ıvır zıvır kıyafet vs ben detaylıyı bekledim hep alışveriş için

yavrusincabim1807 biz bebek odasını şimdi almayı düşünmüyoruz bizim yanımızda olacak diye ama zamlar gelmeden ocakta bebek arabası yatak beşik reflü yatağı ana kucağı kanguru 0-9 ay arası zıbın birkaç takım aldık 🌸

yavrusincabim1807 eşime kalsa her şey için çok erken 😂 ama 30 da alınacaklar bitmiş olsun istiyorum yavaş yavaş yıkama yerleştirme çanta valiz vs hazırlayayım ağırlaşırım diye düşünüyorum sanırım biranda alacağız bir çok şeyi şu ilk adımı bir atsak gerisi gelecek 😂

yavrusincabim1807 gerçi ilk adım içim haber verdim bu hafta sonu e bebeğe gidip bir gezelim dedim araba modeli belli ama bir bakalım kullanışlığına sürüşüne vs hemde fikir ediniriz ilk çocuk olacak nasip olursa o yüzden ilk defa bir bebek mağazasına gideceğiz 🥲