Gonca29 yavrusincabim1807 biz bebek odasını şimdi almayı düşünmüyoruz bizim yanımızda olacak diye ama zamlar gelmeden ocakta bebek arabası yatak beşik reflü yatağı ana kucağı kanguru 0-9 ay arası zıbın birkaç takım aldık 🌸
tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 eşime kalsa her şey için çok erken 😂 ama 30 da alınacaklar bitmiş olsun istiyorum yavaş yavaş yıkama yerleştirme çanta valiz vs hazırlayayım ağırlaşırım diye düşünüyorum sanırım biranda alacağız bir çok şeyi şu ilk adımı bir atsak gerisi gelecek 😂
yavrusincabim1807 tugbadurmaz34 eşler biraz sallıyor ya alırız diye ben başlattım almaya valla yoksa ohoooo😂
tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 gerçi ilk adım içim haber verdim bu hafta sonu e bebeğe gidip bir gezelim dedim araba modeli belli ama bir bakalım kullanışlığına sürüşüne vs hemde fikir ediniriz ilk çocuk olacak nasip olursa o yüzden ilk defa bir bebek mağazasına gideceğiz 🥲
Yaprakdokumuseverr yavrusincabim1807 Benim 2.bebek ikisi de mayıs doğumlu nasipse o yüzden kıyafet bile almama gerek yok 🐣
tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 benimde erkek mayısın kaçı acaba benim 26 görünüyor 🥰 son adet 20 Ağustos
Myrtle yavrusincabim1807 saglicakla gelsin insallah :) benimde yuzde 85 tahminde bulundu. Detayliyi bekliyorum ocak 2 ci hafta. sonra baslarim esya almaya :)
yavrusincabim1807 tugbadurmaz34 bizde geçen hafta gittik e bebeğe 2 bin lira verdik ıvır zıvıra ama insan kendini tutamıyor zaten hepsi ihtiyaç çok güzel oluyor bebek alışverişi heves varya birde 😍
yavrusincabim1807 tugbadurmaz34 ben bebek arabasını prego lotus kabin boy aldım pusetide var çok araştırdım en mantıklısı bu geldi
yavrusincabim1807 tugbadurmaz34 benimde son adet 25 ağustos tam tarih vermedi ama mayıs sonu olur dedi doktorum 😌
yavrusincabim1807 Myrtle amin canım inşallah herkes güzel doğumlar geçirsin ben aldım bikaç parça mavi renk ama kıza dönerse değiştiririm e bebkten
tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 ayy evet eminim bende bakmakla kalmayacağım çünkü bebekle ilgili olan her şeyi çok beğeniyorum heveslendiğim için 1 çorap bile beni mutlu eder eğer alırsam 🥰
tugbadurmaz34 yavrusincabim1807 Allahım sağ Salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah isterim ki anneler günününde sürpriz yapıp gelsin 🥰🤲🏻 bu sene anneler gününde çok ağlamıştım çünkü
yavrusincabim1807 tugbadurmaz34 bişey sorcan canım yüzüstü yatıyormusun gece yoksa dikkat ediyormusun şuan bi zararı varmı ben yüzüstü yatıyorum ancak öyle uykuya dalıyorum
yavrusincabim1807 Mltm95 prego lotus modelini aldım ben canım 6200 fiyatı taksit yapılıyor internetten aldık
Kbr-ozcn Benimde normal doğuma göre hesapladı doktorum 22 mayıs dedi ama ben sezeryan istediğimi daha söylemedim 😁🤭 Kraftin bebek arabası ve puseti ana kucağı hazır sadece.Zamlar gelmeden dolabını ve yatağını almak istiyorum.Kiyafet de gezdikce artık 🤗
Minebuhurcu yavrusincabim1807 Bi kaç takım aldım sadece ikinci çocuğum önümüzdeki ayda falan başlıycam alışverişe