Vuralelif hadi hayırlısıyla orda da kız dediler mi alışverişe devam😄 ama kızdır ya doktorunda eminim demiş insanın içine illa kurt düşüyo😁

cutecik evet ya hiç yanılmadım eminim dedi 12+4 de söyledi kesin kız diye ben hemen alışverişe başladım tabi 17 haftalık olduk nerdeyse tüm odası hazır bide hep pembe aldık erkek derlerse şok olurum 😂

Vuralelif inşallh öylede kalır Allah gönlüne göre versin cnm senden snra hala bnmkinin resmine bakıyorum😂

Vuralelif her doktorun farklı bı görüşü oluyor ya ilk defa böyle diyen bı doktor sizden duydum hahaha değişik ama genel şekle vs bakınca kız gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun diyelim 😘♥️

Sidelya_ bana da sanki doktor daha demeden kız gibi geldi bakınca kibar bi duruşu var bebişimin öyle geldi bana sonra doktor da kız dedi

Sidelya_ dr mehmet boz instadan takip et oda 3 cizgiye kız diyor kesinlikle birsuru kız erkek vıdeosu var acıklıyor bak ordn benmki oraya bakarsak kız onada videoyu attımm kıza benziyor dedi ama kendi doktorum erkek dedi anlıyamdım bende ne oldugunu daha 😂

edasontr merhaba doktora videoyu nereden attınız acaba mesaj istekleri kapalı da

elifklc instadan attm yeni mesaj gondermeye gir dkktorunn adını yaz o sekıl gnder

edasontr evet izledim kesin kız diyor 3 çizgiye size neye göre erkek demiş anlamadım 😂

Vuralelif her gittiğimde soruyorum 😂 yok artık ya ddi bu sefer tmm ddm ilk başından beri bi kız bi erkek demedi aslında başka doktor diyince acaba mı kaldım kendi doktorum net konuştu hep p.tesi yine kontrolüm var ama kesin yoklarm yine😁

Vuralelif canım doğana kadar emin olamayız gerçekten ablama dediler erkek diye kız doğdu bende emin değilim erkek dedi doktor yine de belli olmaz diye kendimi sartlamadim iki cinsiyete de isim seçtik hangisi gelirse onu koyucaz insaAllah💕 hazırlığı da ortak renklerden seçtik

Aypare bebek odasını görsen baştan aşağı hep pembe 😂😂 ilk olunca çok heyecanlandık tüm hazırlıkları yaptık ve daha 17haftalığım 😂😂😂😂 erkek derse ne yaparım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ama rüyamda ilk erkek gördüm sonra olabilir mi ya dedim test yaptım öylesine ve hamile olduğumu öğrendim sonra yine erkek gördüm ismini de gördüm ama kızım olcak 🐥🥹💞

edasontr bende dünkü konuşmadan sonra mehmet boz’a mesaj attım ultrason kağıdını da attım bu resimlerle anlaşılcak bişe değil ama doktorunuz 3 çizgiyi gördüyse bacak arasında %100 kızdır dedi

Vuralelif aynen ben videoyu attım bana da öyle doktorunuzun usg seyiyle bakması dogrudur ama benm gordjgum kadarıyla kız dedi insallah bşrisi kızdır digrri zaten erkek 🥰

edasontr hayırlısı olsun inşallah Allah ikisini de tattırsın gerçekten benim kızım olcak başka çocuğum olursa erkek olmasını isterim ha kız istemem değil ama erkek annesi olmak nasıl onu da bilmek istiyorum 😌