Kız mı erkek mi?
cutecik evet ya hiç yanılmadım eminim dedi 12+4 de söyledi kesin kız diye ben hemen alışverişe başladım tabi 17 haftalık olduk nerdeyse tüm odası hazır bide hep pembe aldık erkek derlerse şok olurum 😂
cutecik kaç haftalık sizinki
Sidelya_ bana da sanki doktor daha demeden kız gibi geldi bakınca kibar bi duruşu var bebişimin öyle geldi bana sonra doktor da kız dedi
edasontr evet izledim kesin kız diyor 3 çizgiye size neye göre erkek demiş anlamadım 😂
cutecik o zaman değişmez sizin cinsiyet ya bence 😂
Aypare bebek odasını görsen baştan aşağı hep pembe 😂😂 ilk olunca çok heyecanlandık tüm hazırlıkları yaptık ve daha 17haftalığım 😂😂😂😂 erkek derse ne yaparım bilmiyorum hayırlısı olsun inşallah ama rüyamda ilk erkek gördüm sonra olabilir mi ya dedim test yaptım öylesine ve hamile olduğumu öğrendim sonra yine erkek gördüm ismini de gördüm ama kızım olcak 🐥🥹💞
edasontr bende dünkü konuşmadan sonra mehmet boz’a mesaj attım ultrason kağıdını da attım bu resimlerle anlaşılcak bişe değil ama doktorunuz 3 çizgiyi gördüyse bacak arasında %100 kızdır dedi
edasontr hayırlısı olsun inşallah Allah ikisini de tattırsın gerçekten benim kızım olcak başka çocuğum olursa erkek olmasını isterim ha kız istemem değil ama erkek annesi olmak nasıl onu da bilmek istiyorum 😌