Vuralelif Sidelya_ yani doktorum öyle dedi bacak arasını tam göremedim ama yandan 3 çizgiyi gördüm gel sende bak dedi bana da gösterdi noluyo ki öyle olunca dedim kız oluyo dedi o yüzden o 3 çizgiye güvendim 😂
Sidelya_ Vuralelif her doktorun farklı bı görüşü oluyor ya ilk defa böyle diyen bı doktor sizden duydum hahaha değişik ama genel şekle vs bakınca kız gibi geldi bana hakkınızda hayırlısı olsun diyelim 😘♥️
Vuralelif turkan403 ilk gebeliğim o yüzden kız erkek hiç fark etmez ama ilk rüyamda erkek gördüm rüyaların tersi çıkarmış kız oldu 😂💞💞💞
cutecik Vuralelif yaaa herşeyde vardır bi hayır cnm 😃 inşallhta öyledir değişmez detaylı ultrasona ne zaman giricksin
Vuralelif cutecik daha randevu almadım 19.haftada alcam inşallah 3 hafta sonraya veriyolarmış ocağın ortasına denk geliyo detaylı
cutecik Vuralelif hadi hayırlısıyla orda da kız dediler mi alışverişe devam😄 ama kızdır ya doktorunda eminim demiş insanın içine illa kurt düşüyo😁
Vuralelif cutecik evet ya hiç yanılmadım eminim dedi 12+4 de söyledi kesin kız diye ben hemen alışverişe başladım tabi 17 haftalık olduk nerdeyse tüm odası hazır bide hep pembe aldık erkek derlerse şok olurum 😂
cutecik Vuralelif inşallh öylede kalır Allah gönlüne göre versin cnm senden snra hala bnmkinin resmine bakıyorum😂
Vuralelif Sidelya_ bana da sanki doktor daha demeden kız gibi geldi bakınca kibar bi duruşu var bebişimin öyle geldi bana sonra doktor da kız dedi
edasontr Sidelya_ dr mehmet boz instadan takip et oda 3 cizgiye kız diyor kesinlikle birsuru kız erkek vıdeosu var acıklıyor bak ordn benmki oraya bakarsak kız onada videoyu attımm kıza benziyor dedi ama kendi doktorum erkek dedi anlıyamdım bende ne oldugunu daha 😂
cutecik Vuralelif her gittiğimde soruyorum 😂 yok artık ya ddi bu sefer tmm ddm ilk başından beri bi kız bi erkek demedi aslında başka doktor diyince acaba mı kaldım kendi doktorum net konuştu hep p.tesi yine kontrolüm var ama kesin yoklarm yine😁