Gulsahgunhan FyA merhaba 15+2 deyim normalde kahvaltı hep atlardım ama bebeği ögrendiğimden beri Her sabah 1 haşlanmış yumurta peynir zeytin domates salatalık recel hepsinden azda olsa yiyorum öğle yemeği yiyorum akşam üzeri tarhana mercimek corbası gibi yada yoğurt hergün yemeye calışyorum sucuk bildiğimiz güvenilir yerden tercih ediyorum yatmadan öncede meyve yiyorum
Gulsahgunhan Gulsahgunhan Zilanozev 15+2 deyim bulantım ilk günkü gibi hiç azalmadı cok zor oluyor yıprandım
Gulsahgunhan OguzMoms öğrenemedik henüz hatta resim attım bakın. Varsa bi tahmin alayım sizden sizinki belli mi  https://share.icloud.com/photos/01af5NWjfNfveU1fMFbHi_QcQ.
OguzMoms Gulsahgunhan Ben pek anlamıyorum ama erkek gibi hissettim 🙂 Bende henüz öğrenemedim 14.haftada gittiğimde doktor bacakları kapalı demişti 17+1 de tekrar gitcem bakalım o zaman öğrenirim insallah
lilasmom_ FyA sağlıklı beslenmeye çalışıyorum ama misal arada cips yediğim de oldu bi bardak kola içmişimdir sanırım. Çikolata falan yiyorum yani bunlar bakıldığında normalde de sağlıksız ama strese girmemek için arada kaçamak yapıyorum. Balık ceviz süt ürünleri mutlaka tüketin gereksiz kalori gereksiz kilo oluyo sağlıklı beslenince az kilo alıyoruz
Cankuss35 FyA abartmaya gerek yok zararlı şeyleri canımız çekmediği sürece yemiyoruz (cips gibi). Onun dışında midye , asitli içecekler , çiğ et tavuk yumurta , alkol , sigara kesinlikle tüketmiyoruz ☺️☺️
Nnoktaa FyA aslında sadece hamilelikte değil normal zamanlarımızda da işlenmiş gıdalardan, çiğ besinlerden, asitli ve tatlandırıcılı içeceklerden uzak durmalıyız. Ben gebeliğimi öğrendiğimde açıkcası çok dikkat etmedim yani aşırı pimpirikli olmadım. Ama yediklerimde de aşırıya kaçmadım. Mesela burada bazı postlara denk geliyoruz sucuklu tost yiyebilir miyim? Ee zaten tostun içinde max. 4-5 dilim sucuk var. Koca bir kangal sucuğu yemediğiniz sürece sıkıntı olmuyor. Sadece bebeğiniz için besin değeri yüksek gıdalar tüketmeye özen gösterin 💙
Muhhanim34 FyA merhaba ben 27+2 haftalık hamileyim. Açıkçası gebeliği öğrendikten sonra normal yaşantımda ne yiyorsam onları yemeye devam ettim. Salam sosis sucuk vs de arada canım çektikçe yedim çok tuketmedim tabiki ama asla yememeliyim diye de kısıtlamadim. Asitli içecek zaten sevmiyordum hamile kalınca hiç tüketmedim . Sade soda içiyorum akşamları bir tane bebek içinde faydaliymis hem mide yanmalari olunca iyi geliyor tavsiye edebilirim. Bunun dışında kabak çekirdeği yemedim ben şimdi haftada bir iki kase tuketiyorum bebek için faydalıymış gelişiminde. Yoğurt süt zaten severek tuketiyordum yine yiyip içiyorum her gün mümkün mertebe yumurta tüketmeye dikkat ediyorum bir de hurma yemeni tavsiye ederim günde 3 tane hurma bebek için çok faydaliymis bana tavsiye edildi bende her gün 3 tane yemeye çalışıyorum 🙂
orkide123p3t FyA az az sık sık yedim ilk haftalar bebek için her gün muz yedm bir yumurta mutlaka yiyorum tahin pekmez ve kabak çekirdeği bebeği iyi geliştiren şeyler kefir içmeye çalışırım Beypazarı soda içiyorum magnezyum oranı yüksek olduğu için böyle benim yediklerim sağlıkla gelsin🌼
Susu21 FyA çiğ kuruyemis , özellikle 1 avuç kadar kabak çekirdeği tuketebilirsin. Hergun 1 tane haşlanmış yumurta. Mevsimi olduğu için 1 tane havuç tuketebilirsin. Bunların dışında Süt, balık tüketimi önemli oluyor . Bana tavsiye edilen yiyecekler bunlardı bebiş için 🩷
Ayseneriman Merhaba bişey danışıcam cinsiyet tahmini için resim yükleyemiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim
Zilanozev Ayseneriman ana sayfaya geçince üçtane üst üste işaret var solda orda resim yükle var o sayfayı açıyor size istediğin resmi yükleyip kopyala yapıştır yapıyorsunuz resim yükleniyor